2777
2789
عنوان

فقط خياطها جواب بدن ؟؟؟؟

165 بازدید | 25 پست

از خياطي هيجييي نميدونم. ميخام مدرك خياطي بگيرم چه كلاسي برم چيا بايد بخرم 

چه چرخي خيلي خوبه  دو ميليون بيشتر قيمت چرخ نباشه فقط

تعداد رای : 7
نظرسنجی
ژانومه
5
71%
كاچيران
2
28%

اینم بگید کسی اموزشگاه خیاطی زده یا نه ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

ژانومه خیلی خوبه 

کلاس خیاطی ای برو ک با الگو باشه

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایپیکامو نگاه کن

آموزش خیاطی خانم عمرانی  معادل ۲۳۰ و ۷۵۰ صفحه کتاب رنگی و هدیه ویژه.    کامل ترین و جدید ترین مجموعه آموزش خیاطی خانم سیما عمرانی‌.    پکیج طلایی آموزش خیاطی از مقدماتی تا پیشرفته و فوق حرفه ای.قیمت پکیج ۳۸۰۰۰ تومان.     ارسال رایگان به کل کشور. .   جهت کسب اطلاعات بیشتر در ت لگرام پیام بدهید ۰۹۳۹۹۵۴۵۸۳۱

گلم من صفر بودم تو خیاطی... الان یک ماه و نیمه دارم میرم کلاس خیاطی... خیلی راضی ام مانتو دوختم ...لباس و دامن و... خلاصه کلی چیز یاد گرفتم....

چرخ خیاطی هم ژانومه عالیههههههه قیمتش هم همون حدود دوتومنه

الگو راحته؟؟؟ يا لباس خوش فرم درمياد؟

کلا کارت تمیز تر میاد 

الگو با محاسبات ریاضی سرکار داره بستگی ب سوادتم داره

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
گلم من صفر بودم تو خیاطی... الان یک ماه و نیمه دارم میرم کلاس خیاطی... خیلی راضی ام مانتو دوختم ...ل ...

عزيزم تو هموني كه ميخوام ، ژانومه چه مدليش خوبه؟ و لوازم جانبي واسه خياطي جي بخرم

روش مولر چيه؟؟ تعريفش شنيدم

وایی نه تو رو خدا انقد کنترل داره صاف میشی

الگوی خوبیه اما حساب کتاب زیاد داره برو گرلاوین اسم متده

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.                
کلا کارت تمیز تر میاد  الگو با محاسبات ریاضی سرکار داره بستگی ب سوادتم داره

ليسانسم. الگوبعد كه مدركت گرفتي خواستي خياطي كني   بايد بازم كاغذ خياطي بخري الگو بكشي؟؟؟

وایی نه تو رو خدا انقد کنترل داره صاف میشی الگوی خوبیه اما حساب کتاب زیاد داره برو گرلاوین اسم متده

متد يعني روش؟؟؟ شيراز جاي خوب نميشناسي؟

ليسانسم. الگوبعد كه مدركت گرفتي خواستي خياطي كني   بايد بازم كاغذ خياطي بخري الگو بكشي؟؟؟

اره دیگه برا هر کسی ک بخوای لباسی بدوزی باید الگوشو از سر سایز بکشی بعد پارچه رو برش بدی

عزيزم تو هموني كه ميخوام ، ژانومه چه مدليش خوبه؟ و لوازم جانبي واسه خياطي جي بخرم

اشل بزرگ

اشل کوچیک

خودکار

کاغذ الگو

متر

رولت

کاربن

سوزن ته گرد

صابون خیاطی

...

مدل دقیق چرخ خیاطی رو نمیدونم بری داخل مغازه راهنماییت میکنن... مربی ما میگه بهترین چزخ اگه نو خریدین مارشال اگه کارکرده خواستین بخربن ژانومه... بزن تو دیوار تا یک میلیون و نیم هم پیدا میکنی