2777
2789
عنوان

ماهگرد عروسی

218 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من تازه عروسم ولی نتونستم سالگرد عقدمون رو جشن بگیرم چون دقیقا روز پاتختیم بود 

اولین ماهگردو میخواستم جشن بگیرم که یکی از آشناهامون فوت شد و نشد بنظرتون دومین ماهگردو که میشه ۲۴ خرداد ینی فردا بگیرم ؟؟مسخره نیست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما سالگرد میگیریم.... ببخشید میگیرم تحویل نمیگیره و میگه مال تو فیلماست😭😔وااای بحال ماهگرد و اینا

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
والا ما سالگرد میگیریم.... ببخشید میگیرم تحویل نمیگیره و میگه مال تو فیلماست😭😔وااای بحال ماهگرد و ...

آره بعضی مردا دوست ندارن..یبار ما برا بابامون تولد گرفتیم قهر کرد😑😑😑 میگفت مگه بچه دو ساله هستم😐😐

حاجی...اصلن یه چیزی...ما نفهمیدم آخر قضیه چیه..ما دویدیم و نرسیدیم...یه عده نشستن و رسیدن!!
والا ما سالگرد میگیریم.... ببخشید میگیرم تحویل نمیگیره و میگه مال تو فیلماست😭😔وااای بحال ماهگرد و ...

نه همسرم خیلی ام خوشحال میشه میگم ینی بقیه مسخرم نکنن چون اولین سالگرد عقدمون رو نتونسم بگیرم دوسدارم حداقل ماهگردو بگیرم 

چرا که نه خییییلیم عالیه حتما اینکارو بکن 

ما پارسال اولین سالگرد عروسیمون تو دهه ی اول محرم بود 

به جاش دوهفته زود تر روز فکر میکنم ولادت امام کاظم بود یا یه امام دیگه نمیدونم

اون روز رو انتخاب کردیم و حسابی جشن گرفتیم حتی اتلیه هم رفتیم

قانون خاصی نیست که 

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
نه همسرم خیلی ام خوشحال میشه میگم ینی بقیه مسخرم نکنن چون اولین سالگرد عقدمون رو نتونسم بگیرم دوسدار ...

خب دو نفره بگیرین به کسی نگین..همه که نباید از ثانیه ثانیه زندگی تون باخبر باشن

حاجی...اصلن یه چیزی...ما نفهمیدم آخر قضیه چیه..ما دویدیم و نرسیدیم...یه عده نشستن و رسیدن!!
آره بعضی مردا دوست ندارن..یبار ما برا بابامون تولد گرفتیم قهر کرد😑😑😑 میگفت مگه بچه دو ساله هستم😐 ...

والا تو این ده سال یه جشن تولد برام نگرفت، زحمت یه کیک خریدن رو نمیده به خودش.... فقط کادو میده.... 

مردای اینجوری رو مخن واقعا.... 

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
نه همسرم خیلی ام خوشحال میشه میگم ینی بقیه مسخرم نکنن چون اولین سالگرد عقدمون رو نتونسم بگیرم دوسدار ...

خب اگه خوشحال میشه بگیر.... بعدم بگو چون سالگرد نشد اینو گرفتم تا کیف کنیم