2821
2789
عنوان

موی کوتاه😠😠

510 بازدید | 15 پست

اقاااا من همیشه موهام  کوتاه بوده  نهایتا تا سر شونه هام  برسه سریع میرم کوتاه  میکنم چون اینجوری دوس دارم خب اینا دیگه سلیقه اییه  شوهرمم اصن مشکلی نداره اتفاقا میگه موی کوتاه بیشتر بهت میاد   ولی  نشد یه جا این رو سری رو در بیارم نگنن  وااااای موهاتو باز کوتاه کردییییییی😠اخه 

کچل کنم راحت شم   اخ۶  چ اشکال داره روز عروسیم موهام کوتاه باشه خیلی ضایعس یعنیییییییییی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من عااااااشق موی کوتاهم ولی نه پسرونه

مثلا تا بالای گردن 

همیشه هم کوتاهه

برای عروسیم هم کوتاه باید باشه موهام 

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           

کوتاه از نظر گرما و شستشو و رسیدگی خیلی راحت و بهتره..ولی واس عروسیت اگه کوتاه باشه بلید مو مصنوعی اضافع کنی تا شنیون بزنی..و تمیز دراوردن این شکلی کار هر ارایشگری نیس

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  

مشکل منم همینه

موی کوتاه خییییلی به من میاد چون هم موهام خیلی پرپشته هم صورتم ریزه و لاغره

ولی واسه عروسیم گذاشتم بلندشد

الانم بلنده دلم میخوادکوتاه کنم ولی مامانم اینا میگن نه😐

شوهرم میگه کوتاه بیشتربهت میاد

خوشبحالت  کاش منم موهام کوتاه بود شوهرم عاشق موی بلنده

چون یکی از نشونه های زنانگی موی بلند جا افتاده برامون😑😑حالا کفش پاشنه بلند و قرمزیجات ب کنار

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  

خیلیم خوبه ، برای عروسیتم مشکلی نداره الان اینقدر چیز میز قاطی مو میکنن که معلوم نمیشه مو خودت یا نه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز