ملکهصبا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 520 عنوان درموندم 59 بازدید | 6 پست بچه ها من از بس اخساس درموندگی میکنم و از بس خدا من رها کردهصبح دلم میخواست خودمو بکشم،به خدا زاست میگم اما جراتشو نداشتم و ندارم.قران گرفتم دستم عاجزانه از خدا خواستم سکته کنم اما هیچی نشد.شاید خدایی در این حوالی نیست برای سلامتی من یه صلوات میفرستی🙏🏻🙏🏻🙏🏻 1398/05/23 | 12:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ytezbnlcn عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 755 این چه حرفیه میزنی عزیزم ،این جورلحظه هابرای همه هست همه هم تجربه کردن من اگه خدا ب حرفم گوش میداد۱۵ سال پیش بایدمیمردم والان زندگی الانمو نداشتم ،قصد نصیحت ندارم امامطمعنم ک خدا هست باهمه ی وجودم حسش کردم ،مشکلت چیه ک خواستی خودکشی کنی عشقم پسریم 😍😍😍
ملکهصبا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 520 امضام ایکاش اینطور بود برای سلامتی من یه صلوات میفرستی🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ملکهصبا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 520 این چه حرفیه میزنی عزیزم ،این جورلحظه هابرای همه هست همه هم تجربه کردن من اگه خدا ب حرفم گوش میداد۱۵ ... خوش یه حالت حسش کردیمن خیلی درموندم برای سلامتی من یه صلوات میفرستی🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ytezbnlcn عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 755 خوش یه حالت حسش کردی من خیلی درموندم ببین عزیزم قصدم نصیحت نیست اما اگه بخوای بخدا میتونی حسش کنی میدونم الان درموندگی وحس بد انقد پرت کرده ک هیچ چیز دیگه ای رونمیبینی آدما بعضی وقتا ب جایی میرسن ک حالشون ازاین حرفابهم میخوره ازهمه چی بیزارمیشن ،اما همونجور ک قرآن دست گرفتی وخواستی سکته کنی باهمون دل پربخواه ک آرومت کنه ،بعضی دعاها خیلی زود برآورده میشن منم برای اینکه آروم شی صلوات میفرستم آیت الکرسی هم برات میخونم عشقم پسریم 😍😍😍
ملکهصبا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 520 ببین عزیزم قصدم نصیحت نیست اما اگه بخوای بخدا میتونی حسش کنی میدونم الان درموندگی وحس بد انقد پرت کر ... مرسی🌺♥️ برای سلامتی من یه صلوات میفرستی🙏🏻🙏🏻🙏🏻