2777
2789
باورم ن‌نی مهم نیست☺

باشه😊😊😊😉

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
حیوون رو در جایگاه یک حیوون دوست داشته باشید  به شان و شخصیت خودتون  با عنوان این سگ ب ...

باید میگفتی به شأن وشخصیت خودتون با این عنوان که من یه مادر سگم،من یه پدرسگم توهین نکنین😄

گویا این موارد این روزا دیگه فحش حساب نمیشه وچه بسا باعث افتخارم هست😂

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ضمن من توهینی نکردم انسان همه وجودش محبت تیست و این حقیقته  برای هم نوعشم خوب نمیخواد ولز ...

حیوونام همه وجودشون محبت نیست گلم،فامیلای جاری من ازاین سگ گوچولوها داشتن چنگ انداخته بود چشم بچه ش،الان عملش کردن طفلی و،تکلیف چشمشم هنو مشخص نیست چی بشه

نگه داری سگ وگربه جز حیوان ازاری چیز دیگه ای محسوب نمیشه ،سگ وگربه جاشون توطبیعته نه وسط زندگی ادما به عنوان اسباب بازی

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

حیوونام همه وجودشون محبت نیست گلم،فامیلای جاری من ازاین سگ گوچولوها داشتن چنگ انداخته بود چشم بچه ش، ...

منم نگفتم تو خونه 

ببین بچه چه کارش کرده اون دفاع کرده از خودش .دختر خاله منم که گفتم سگ داره جای خودشو داره و جداست 

حیوون نه جشم هم چشنی داره نه تنفر از خودش دفاع میکنه 

ولی ادما هزار بلا سر هم میارن

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
باید میگفتی به شأن وشخصیت خودتون با این عنوان که من یه مادر سگم،من یه پدرسگم توهین نکنین😄 گویا این ...

بله گویا همینطوره😕😕😕😕😕😕

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

اخی

واقعا حیوانات دوس داشتنی هستن!

اما هیچوقت ب خودم اجازه نمیدم اونارو در حد یه انسان(بچم😐) در نظر بگیرم!!!!!!

نشونه مهربان بودن نیس!!! نشونه توهین ب خودت و ارزش خودت رو در حد حیوانات پایین اوردنه!!!!

مهربونی ینی ازارشون ندی!!!!! ینی از جا و مکانی ک دارن نبریشون داخل قرنطینه(خونه) !!!!! ازادیشون رو ازشون نگیری!!!! 

فرق بین حیوان دوستی و حیوان آزاری رو بدونیم!

التماس_تفکر#  

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
باید میگفتی به شأن وشخصیت خودتون با این عنوان که من یه مادر سگم،من یه پدرسگم توهین نکنین😄 گویا این ...

چرا باید ب این حد برسه ک اینچیزارو گفت!؟😔

چرا یک ذره واسه خودشون ارزش و احترام قائل نمیشن!!!!

اونوقت میگن برابری!!!! حقوق زنان !!!!

خودشونو در حد حیوانات پایین میارین بعد اونوقت حرف از ارزش میزنن!!!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
منم نگفتم تو خونه  ببین بچه چه کارش کرده اون دفاع کرده از خودش .دختر خاله منم که گفتم سگ داره ...

صددرصدنیست که حیوانها مهربان ووفادارو.. باشن 

همسایه ما دوستشون یک گربه خونگی داشت چندین سال مواظبش بود خانوم مسنی هم بود فوت کرده بودن تنهازندگی میکردن کسی خبرنداشت اقوامشون بعد چندروز میرن سربزن میبنن فوت کرده گربه هم صورت خانوم که این همه رسیدگی هم میکرده بهش خورده بوده 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
صددرصدنیست که حیوانها مهربان ووفادارو.. باشن  همسایه ما دوستشون یک گربه خونگی داشت چندین سال م ...

عقل که نداره فکر کردین میفهمه

شعور که نداره همونطور که حسادت و چشم هم جشمی نداره  

ادما میجنگن سر  میبرن میسوزونن تجاوز میکنن با اینکه عقل دارن

عقل که نداره فکر کردین میفهمه شعور که نداره همونطور که حسادت و چشم هم جشمی نداره   ادما میجنگ ...

بله 

درست 

پس وقتی عقل نداره چرامیگیم مهربونن بهترازادمها هستن و..حالا کاری ندارم بااین حرف

من بانگهداری حیوان درمنزل که اون ازطبیعتش جداکنه وبیاره توقفس وبین ادمها که سبک ونوع زندگیشون فطرتشون خواسته هاونیازهاشون  و...باحیوان تفاوت داره مخالف هستم 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بله  درست  پس وقتی عقل نداره چرامیگیم مهربونن بهترازادمها هستن و..حالا کاری ندارم بااین ...

منم مخالفم با نگه داریشون تو خونه 

فعال حقوق حیوانات بودم

و تمام وجود میگم مهربونن

بایو مواظبشون باشیم و ازار ندیم

بله  درست  پس وقتی عقل نداره چرامیگیم مهربونن بهترازادمها هستن و..حالا کاری ندارم بااین ...

وایی خدا😂😂😂😂😂

احسنت خودشون 

حرفای خودشونو نقض میکنن

مگه مهربونی عقل میخواد  متاستفم برات ذات حیوون مهربونه  برعکس انسان

باشه

😄😄