2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا دیگه تازه پنج ماه کمتره که زاییدم😃

عی دختر چقدر پررویی تو 😅😅

گناه داره نی نی کوچولوت دو سال باید شیر خودتو بخوره

بذار بعد سوال

بعد زایمان ۱۰۴ کیلو 😥😥...وزن هدف : ۷۰ با قد ۱۷۳.. 😍.ماه اول : ۹۶ 😁ماه دوم باید بشم: ۸۹🤔
خانوما جواب منم بدین ۱۸ همین ماه اقدام داشتم یک روز فقط امکان بارداری هست تازه ۹پریدی میشه

من سه ماه مدام اقدام داشتم باردار نشدم

ماه چهارم پدرم تصادف کرد درگیر کارای پدر بودم اصلا اقدام نداشتم جز یک روز که سه روز قبل پری بود اصلا باورم نمیشد باردار بشم و شدم بیخیال باش

بعد زایمان ۱۰۴ کیلو 😥😥...وزن هدف : ۷۰ با قد ۱۷۳.. 😍.ماه اول : ۹۶ 😁ماه دوم باید بشم: ۸۹🤔
من سه ماه مدام اقدام داشتم باردار نشدم ماه چهارم پدرم تصادف کرد درگیر کارای پدر بودم اصلا اقدام ندا ...

خداروشکرر خدابچتو نگه داره برات ،میدونی سقط داشتم توپنج هفته ،عادت شدم یک بار بعد اقدام کردم یک روز فقط نشد چون شوهرم نیست دیگه خواستگاری داداشم میخابم بریم باید برم تهران دوس دارم وقتی برگشتم بفهمم باردارم دعاکنید برام ولی حسم میگه هست پناه برخدا 

عزیزم من الان ده روز از تخمک گذاریم میگذره شما با بیبی چک و ازمایش کی متوجه شدی چند روز بعد تخمک گذا ...

۱۱ روز بعد از تخمک گذاری فهمیدم از بیبیچک 

۱ روز تاخیر رفتم ازمایش دادم

2827
2791
2779
2792