2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بابا شما کدوم تلو نصب کردین میاره واسه من فقط با فی لتر شکن و هات اسپات میاره اوتم تو صد بار امتحان شاید یبار بیاره یا پر وکسی بده

خدایاراضیم به رضای تو ،خدایاشکرت بخاطراینکه این همه خوشبختم وشکرت بخاطرآینده ی زیبایی که پیش روم قراردادی شکرت بخاطرسرنوشت قشنگی که برام مقدر کردی بی نهایت شکرت (دوستت دارم خالق من)
بابا شما کدوم تلو نصب کردین میاره واسه من فقط با فی لتر شکن و هات اسپات میاره اوتم تو صد بار امتحان ...

سلام ایدی تلگرمه بالا نمیاد برات؟ ایدی خودتو توی خصوصی برام بفرست من بهت پیام بدم

سلام ایدی تلگرمه بالا نمیاد برات؟ ایدی خودتو توی خصوصی برام بفرست من بهت پیام بدم

نه آیدی رو نمیگم کلا تل گرامو میگم تو گوشیم نصب میکنم فعال نمیشه حتما باید با فی لتر یا هات اسپات بیاد اونم اگه هزاربار امتحان کنم شاید بیاد 

خدایاراضیم به رضای تو ،خدایاشکرت بخاطراینکه این همه خوشبختم وشکرت بخاطرآینده ی زیبایی که پیش روم قراردادی شکرت بخاطرسرنوشت قشنگی که برام مقدر کردی بی نهایت شکرت (دوستت دارم خالق من)
نه آیدی رو نمیگم کلا تل گرامو میگم تو گوشیم نصب میکنم فعال نمیشه حتما باید با فی لتر یا هات اسپات بی ...

خب اره دیگه تلگرم فیل تر شده.با فیل تر شکن فقط میتونی بیای توش