sarache مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 125 عنوان پولیپ رحم 211 بازدید | 3 پست سلام بچه ها پولیپ رحم خطرناکه؟ من دیروز سونو دادم پولیپ رحم داشتم رحم هم پایین تر از حد معمول بود و تخمدان هام بزرگ شدهخیلی درد لگن و کمر دارم علائم پولیپ میگن خونریزی شدیده ولی من دوماهه پریود نشدم 1398/05/23 | 10:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12042 پریود نشدنت احتمالا بخاطر تنبلی تخمدانهبعضی از پولیپ ها که کوچیکن با یه دوره دارو رفع میشن که حتما باید پریود بشیبعضیاشون بزرگن و به درمانای خاصی احتیاج دارن اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
sarache مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 125 پریود نشدنت احتمالا بخاطر تنبلی تخمدانه بعضی از پولیپ ها که کوچیکن با یه دوره دارو رفع میشن که حتما ... اره فولیکول هام خیلی کوچیکه ۶ میلی متر که حالت عادیش ۱۸ تا ۳۳ باشه
روزهای_خوب_زندگی عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 3803 سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافی و تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید