2777
2789
عنوان

صرفا جهت درد دل

369 بازدید | 39 پست

خونه ما یه شهر دیگه س 

بماند ک پری روز چقدر زجه زنی داشتیم تا اومدیم خونه بابام

بحث سر نداشتن شوهرم بود و پول ندادن برای ماشین ک مارو بیاره 

خلاصه با عموم‌ اومدیم 

شوهرم پول زیادی داده به داداشش و الان اون پولشو نمیده و سر همین قضیه با خانوادش اختلاف داره 

و گفته بود عید پیش اونا نمیره 

خلاصه پری روزاونجا نرفت 

و دیروزم ار صبح با دوستاش رفتن گردش تا ساعت نه شب ‌ک چون ما خونه داداشم دعوت بودیم اومد اونجا

وقتی آخر شب ازونجا خواستیم برگردیم خونه بابام 

شوهرم گفت نزدیکه بیا پیاده بریم منم قبول کردم 

تو راه گفت ک صبح رفته خونه باباش!!!!! 

من واقعا ناراحت شدم ک چرا منو نبرده اونا هزار تا فکر درمورد من میکنن

گفت دوس نداشتم ببرمت حوصله نداشتم بیام دنبالت 

خلاصه بحثمون گرفت توراه من خیلی عصبی شدم و گفتم یکم صبر کن وایسم نفس بکشم بعد ادامه راهو بریم 

شروع کرد‌ ک وسط خیابون واینستا مردم نکات میکنن 

حالاما تو پیاده رو بودیم و هیچکس نبود 

ک یهو بابام ترمز زد جلومون وخواهر زادم ک پسره پیاده شد و بابام گفت اگه خسته ای بیا با ماشین 

منم رفتم با بابام 

خونه ک رسیدیم شوهرم گفت جمع کن بریم 

هر چی براش توضیح دادم بدتر کرد اخرم گفت شارژمو بیار من میرم تو همینجا بمون و ازین به بعد روزگارت رو سیاه میکنم و کار امشبتم از تو چشات در میارم

...

بماند ک پری روزم ک بحثمون شد رفت ک ساکشو جمع کنه و هی به باباش زنگ میزد ک مثلا باباش صدای منو بشنوه و بفهمه ما دعوامون بخاطر نداری شوهرمه 

در صورتی ک دعوای من بخاطر بچه بازی‌ای شوهرم بود

باز رفت چاقو برداشت ک اکه من نذارم زنگ بزنه خودشو میکشه😐اونام جوابشو ندادن هیچکدوم 

و هی بمن میگفت فردا طلاقت میدم

...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بماند ک پری روزم ک بحثمون شد رفت ک ساکشو جمع کنه و هی به باباش زنگ میزد ک مثلا باباش صدای منو بشنوه ...

وا چند سالشه؟

با پشتکار حتما میتونم به هدفم برسم  قد۱۷۲     وزن اولیه۷۳😣وزن فعلی ۷۱.۵۰۰🙄وزن هدف ۶۳💙

و دیشبم هی الکی میرفت تا دم در حیاط و هی به مامانم میگفت ک منو صدا کنه برم تو حیاط 

رفتم گفت برو‌شارژرمو بیار گفتم ببین اکه رفتی برای همیشه برو 

بعدم اومدم تو خونه شارژر دادم دستش گفتم برو 

ک بلند شد و گفت هه شناختمت😐و نرفت

...
ده نفر پرسیدن چرا تنهاش گذاشتی رفتی و چرا بابات سوارش نکرد شما جواب نمیدی.بعد یه نفر پرسیده چند سالش ...

چون داشت بهم فحش میداد نمیذاشت باهاش حرف بزنم 

...