۵۱۶۰ مدیر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 986 عنوان دلخوشی زندگی | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 20 پست بهترین دلخوشی زندگیتون چیه ؟ یا رفیق من لارفیق له 1398/05/23 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۵۱۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 986 وجود پسرم و خنده هاش وجود پدر مادرم و داداشای مهربونم واقعا خانواده خوب واطرافیان بهترین دلخوشی ادما تو زندگی هستن یا رفیق من لارفیق له
مامان_karen عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 3877 واقعا خانواده خوب واطرافیان بهترین دلخوشی ادما تو زندگی هستن آره همین ک بدونی کسایی تو زندگیت هستن ک هرجا و تو هر موقعیتی پشتت هستن باعث میشه به زندگی دلخوش باشی ❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی ❤️
زلرله عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 203 الان تو یکی از بدترین شرایط زندگی سر میکنم و اوضاعی ک دارم جهنمه ولی تنها دلخوشیم دو تا فرشته هامن ک یکی اینورم خابیده یکی اونورم.یعنی دلیل طاقت اوردنم تو این روزا هنوزم وقتی میخندی دلم از خوشی میمیره😢
۵۱۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 986 چقد خوبه که اکثر ماها دلمون به خونواده واطرافیانمون خوشه . یا رفیق من لارفیق له
۵۱۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 986 الان تو یکی از بدترین شرایط زندگی سر میکنم و اوضاعی ک دارم جهنمه ولی تنها دلخوشیم دو تا فرشته هامن ک ... ان شالله خدا به خاطر اون دوتا فرشته کوچولوت حال واحوال دلتو سر وسامون بده وتو بهترین اوضاع قرار بگیری یا رفیق من لارفیق له
۵۱۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 986 الان تو یکی از بدترین شرایط زندگی سر میکنم و اوضاعی ک دارم جهنمه ولی تنها دلخوشیم دو تا فرشته هامن ک ... اگه برات ممکنه وناراحت نمیشی میشه بگی مشکلت چیه؟ یا رفیق من لارفیق له