2777
2789
عنوان

چرا خدا بهم بچه نمیده😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 17088 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ولی چندساله خدا داره امتحانم میکنه دیگ صبرم تموم شده.24سالمه ولی انقدر حرص خوردم نصف بیشتر موه ...

سنی نداری عزیزم مادر میشی ناراحت نباش.من چهل سالمه اقدام نکردم تا حالا.دیگم فکر نکنم هیچ وقت اقدام کنم.بچه که همه زندگی نیست .

اره تهرانم.کجای تهرانه؟

پاسداران نبش کوچه  دشتستان هفتم 

شمارشو فردا میدم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خسته شدم بخدا.کلی نذر و نیاز .کلی دعا خوندن.هیچ کدوم تاثیری نداشت انقدر بدبختم که تا امپول زدم پری ...

میتونم بگم خودتو و شوهرت برید دکتر همیوپاتی همون ماه نتیجه میگیرید.

خیلی موثره.بخدا خوابم میاد حالمم زیاد خوش نیست نمطتونم توضیح بدم.تو نت بزن دکتر همیوپاتی.

بعد یه دکتر همیوپاتی تو شهر خودت یا اطراف پیدا کن برو من خیلی از ادما رو دیدم نتیجه داده براشون.

خودمم همینطور

دکترم بهم گفت اگ این ماه نشی باید بری برای آی وی آی و این چیزا اخه انقدر بیچارم تا آمپولhcg رو زدم ...

عزیزم چرا بیچاره خوب بهت نساخته داروتو عوض میکنه . راه درمان ناباروری سخته باید کفش آهنی پات کنی و به هدفت فکر کنی با هر بار در بسته میتونی اشک بریزی خودتو خالی کنی ولی نباید ناامید بشی . الانه ناباروری درمان داره برو دنبالش

عزیزم یه سال مهم نیست .خاله من انقدر استرس کشید آخر ولش کرد خخخخخ یهو باردار شد خودشم خبر نداشت اونم دوقلو .صبور باش خانم گل .نگاه کن ببین زندگی چی لازم داره بعضی اوقات دیدم وقتی مرد خانواده کاهل نماز میشه و یکم بدخلقی میکنه ولی وقتی نمازاشون درست میشه مشکلشون حل میشه راستی چله زیارت عاشورا حق شناس رو هم باامید بخون .غصه هم نخور عزیزم

نمیدونم یکی از تاپیکاتون از جدایی نوشته بودید و میگم.تروخدا ببخشید سوال پرسیدم .من خودم از فضولی کرد ...

اهان.خواهش عزیزم.بالاخره شاید برای خیلیا سوال بشه

با همسرم به مشکل خورده بودیم بخاطر خسیس بودنش تو بعضی موارد.منم به شرایط عادت نداشتم.چون مجردیم همیشه هر چی میخواستم راحت از حقوقم خرج میکردم.باهاش صحبت کردم شرایط یه مقدار بهتر شده.1سال و نیم ازدواج کردیم

ولی در مورد بچه هر جفتمون بچه میخوایم 

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤