2777
2789

سلام نمی گم خوب بود یا بد همیشه می رفت شهر های مختلف برای کار مامانم پیشش نبود بچه که بودم اون چند روزی که میومد خانه با مامانم دعواش می شد مامانم همیشه عکس زنای مختلف رو تو اون بچگی نشونم میداد می گفت یادت باشه بابات چی کار کرده الان سال بعد بازنشستع میشه چند روز پیش امد خانه اون شماره اش که تل نداشت رو تو گوشی خودم نصب کردم یه زنی پیام داد فوش می داد می گفت شما مردا همتون... هستید  ازتون متنفرم

من مامانم کار خیلی اشتباهی کرد چون هنوز رنگ موهای خرمایی زنه پوستش حالت چشاش جلو چشمم لطفا توهین نکنید

ولی به نظرتون همچین پدری ارزش احترام گذاشتن داره؟ حر وقت زنگ میزنه سر بالا جوابش رو میدم مامانم می گه احترام به پددر مادر تو قران امده

پدری که به جز خرجم چیزی رو نداده ارزش احترام داره؟ واقعا دارم از حرص می ترکم چون نمی تونم  حتی سر بالا جوابش رو بدم ولی اون منو تنها می گذاشت به بهانه ی کار با زنای دیگه بود گناه نداره؟ همه رو یه جا نوشتم😞

تو وظیفه خودت رو داری...حساب تو از اعمال پدرت جداست..پس اگر احترام پدر رو نگه نداری دودش تو چشم خودت میره و نمیتونی چیزی رو ثابت کنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانت کار خیلی بدی کرده بهتون گفته به هیچ عنوان نباید ذهنیت بچرو عوض کرد خب بخاطر مامانتم که شده یکم کوتاه بیا اونی که باید ناراحتتر باشه اونه...وقتی بخشیده شمام گذشت کن

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

مادرتون چه عجیبه از اونور از بچکی تو مخ شما کرده ببین بابات فلان کرده یادت نره بعد الان دم از احترام میزنه؟بهتر بود تو  مسایل زن و شوهریش بچشو دخالت نمیداد یه نرد ممکنه شوهر بدی باشه ولی میتونه پدر خوبی باشه 

چقدر مادرتون روانتونو داغون کرده بهتر بود ددباره پدرتون چیزی بهتون نمیگفت 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

اشتباه مادرت این بوده که با بچه ش که شما باشی درد و دل کرده، که کم از خیانت پدرت نداره.

همونجور که پدر و مادر به گردن فرزند حق دارن، بچه هم حق داره

حق یه زندگی سالم و با آرامش که پدر و مادر بایدفراهم کنن 

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊