2777
2789

استارتر تل داری ؟ ی لینک میدم وصل کن ببین من بیچاره شده بودم از درد قبل عید رفتم اینجا خوب شدم عمل باز نکن ‍ ✅روش های درمانی در افراد با دردهای کمر سیاتیک

جدا از روش های دارویی و تجویز یکسری داروهای خاص در مراحل ابتدایی، مجموعا طیفی وسیعی از روش های درمانی غیر تهاجمی یا به زبان ساده غیر جراحی برای تنگی کانال نخاعی وجود دارد، شامل:

۱.ورزش:🏊‍♂🤾‍♀🤸‍♀
برنامه ریزی انجام ورزش های صحیح تقویتی عضلات کمر و انجام فیزیوتراپی میتواند از روش های موثر و بخصوص پیشگیرانه در روند تشدید تنگی کانال نخاعی باشد.

۲.روش های اصلاح شیوه ی زندگی:🧘‍♂
بسیاری از بیماران معمولا مشاوره هایی برای اصلاح حرکاتشان در طول زندگی گرقته اند. در بیماران با تنگگی کانال نخاعی کمری، حرکات به سمت جلو بسیار راحت تر میباشد برای همین انجام ورزش ها و حرکاتی که فرد به سمت جلو خم‌میشود پیشنهاد میشود.

۳.تزریق اپیدورال :💉💊
در این تزریق همانطور که در مطالب قبلی کانال کلینیک درد مهرگان بطور کامل توضیح داده شده است، در فضای زیر دورا ، تزریق داروهای ضد التهابی و ترمیم کننده ی عصب تحت فشار تزریق میشود وعلائم و درد فرد به طرز چشمگیری کاهش پیدا میکند. این تزریق که یکی از موثر ترین روش های درمانی در افراد با تنگی کانال نخاعی است، در اتاق عمل استریل بدون بیهوشی و بدون نیاز به بستری انجام میشود‌‌.

https://t.me/Mehreganpainclinic

کلینیک چند تخصصی درد مهرگان

☎️02122873994
☎️02126703019
☎️02126703025
📱09352246718
💻www.clinicdard.com

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسي عشقم يعني عمل نكنم با اين روش خوب ميشه

بهترین واخرین متد عمل ناقص میشی تا اخر عمر نباید سبک سنگین کنی🎞📽 عمل لیزری دیسک کمری در بیمار مراجعه کرده از اهواز توسط جراح‌کلینیک درد مهرگان دکتر علی نمازی

https://t.me/Mehreganpainclinic

کلینیک چند تخصصی درد مهرگان

☎️02122873994
☎️02126703019
☎️02126703025
📱09352246718
💻www.clinicdard.com

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

کانالشو بگیر کلی فیلم داره میفهمی دقیق

ببین عزیزم من وخواهرم هر دو تامون دیسک دیسک داریم خواهرم رفت عمل کرد الان زمین گیره ۷ساله.ولی مال من که شدیدتر از اون بود ودر عکس معلوم بود دیسک کلا باز شده حتی دکتر به محض دیدن عکس گفت زود برو اورژانسی عمل ولی چون خواهرمو دیده بودم نرفتم.رفتم بعدش ماساژ درمانی البته خونه میومد ماساژور بعد چن جلسه کم کم بهتر شدم الانم ۱۰سال از اون موقه میگذره