سلام امروز 26 پری ام فردا میخوام بی بی چک بذارم یه مارک خوب و دقیق بهم معرفی کنین یه بی بی چک دارم روش نوشته midstream یه جا دیگش نوشته clungene نمیدونم مارکش دقیقا چیه؟ کسی میشناسه این مارکو خوبه؟ ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
exacto با حساسیت 97 درصد دقیق ترین بی بی چک دردنیا
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
سلام دوستای گلم، من ماه پیش چهاردهم پریود شدم، دیروز بی بی چک گذاشتم مثبت شد، امروزم آزمایش دادم گفت شنبه بعدازظهر آمادست، الان چند روزه زیر شکمم درد خفیف دارم یه جورایی هم نفخ دارم که نشستن یا خوابیدن روی شکم برای سخته، به نظرتون این حالت عادیه یا نه؟
گاهی لحظه های سکوت پر هیاهو ترین دقایق زندگی هستند،مملو از آنچه می خواهیم بگوییم ولی نمی توانیم !
من مارک lifen گذاشتم.از این نواریاش.درست جواب داد.من فکر میکنم نواریها یعنی همون 500 تومنیا بهتر جواب میدن.چند ماه قبل مارک مدی کور گذاشته بودم یه خط پر رنگ شد یکی کمرنگ ولی باردار نبودم.