2777
2789
عنوان

قرص

168 بازدید | 15 پست

سلام گلا

من ۵ روزه قرص روکین میخورم از روز اول خونریزی

ولی عادت ماهیانم قطع نشده 

طبیعیه؟

فردا هم می‌خوام موهامو رنگ کنم با توجه به عادتم خوب رنگ میگیره؟؟ 

روکینو که از روز اول نمیخورن🙁از روز ۵ میخورن.مگه باید قطع کنه؟تاثیری نداره رو پریود.فقط اگه چندروز قبلش بخوری نمیذاره پریود شی.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روکینو که از روز اول نمیخورن🙁از روز ۵ میخورن.مگه باید قطع کنه؟تاثیری نداره رو پریود.فقط اگه چندروز ...

آخه گلم خودش زده از اولین روز خون ریزی 

حالا چ کنممم

آخه گلم خودش زده از اولین روز خون ریزی  حالا چ کنممم

بامشورت پزشک بخور.به من دکتر گفت از روز دوم بخور ولی چندتا قرص داده بود قاطی کرده بودم.بعد یکی بهم گفت باید ازروز ۵ بخوری.خوردم کیستم رفع شد.واسه چی میخوریش؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
جلوگیری 😬 واسه بعد عروسیم

ووسه جلوگیری از روز ۵ بخور.ورق که تموم شد ۳ روز بعدش پریود میشی.قرص زیادنخور.۶ ماه بخور ۴ ماه قطع کن بعد دوباره بخور.زیاد بخوری بدنت دچارمشکل میشه.

ووسه جلوگیری از روز ۵ بخور.ورق که تموم شد ۳ روز بعدش پریود میشی.قرص زیادنخور.۶ ماه بخور ۴ ماه قطع کن ...

چشم ممنونم از راهنماییت عزیزم 

حتما 

فقط واسه ماه اول میخورم که دستمون بیاد🤭

چشم ممنونم از راهنماییت عزیزم  حتما  فقط واسه ماه اول میخورم که دستمون بیاد🤭

خواهش میکنم.ما ۳ سال با کاندوم جلوگیری کردیم.

آخه خوشش نمیاد💔

قرص هم نباید زیاد بخوری‌.چون خدای نکرده اگه مشکل زنان داشته باشی پنهان میکنه و نمیشه به موقع اقدام به درمان کنی و بعضی ها دچارنازایی میشن.البته دور از جون شما.

قرص هم نباید زیاد بخوری‌.چون خدای نکرده اگه مشکل زنان داشته باشی پنهان میکنه و نمیشه به موقع اقدام ب ...

بله درسته چشم 

با خودم فکر کردم ماه اولو بخورم که جلوگیری طبیعی دستمون بیادکه مثال کنترل داره یا نههه😯😯🙄

بله درسته چشم  با خودم فکر کردم ماه اولو بخورم که جلوگیری طبیعی دستمون بیادکه مثال کنترل داره ...

موفق باشید😁خوشبخت شید الهی.پرروزی و سلامت و فرزندسالم و صالح.

ممنونم عزیزم همچین شما و فرزندانتون

ممنونم.یاعلی.