2777
2789
عنوان

چرا من اینجوری شدم اخه.

169 بازدید | 19 پست

سلام.خیلی شرایط بدی گرفتار شدم.میخوام از ایران برم دو تا زبان دارم یاد میگیرم سر کار میرم میخوام شغلمو عوض کنم تو فکر کنکور پزشکی ام میخوام موسیقی هم یاد بگیرم..اخه مگه میشه یه نفر بتونه همه این کارارو تو زندگیش جا بده.بد گرفتاری شدم.کسی نظری داره؟نمیتونم بگم کدومو بیشتر دوست دارم چون همشون تو یه سطح ان برام ولی مهاجرتم اولویت اول زندگیمه

یک کار رو شروع کنید ،  درست و ریشه ای ادامه ش بدید ،  وقتی ب هدف تون رسیدید  ، برید سراغ هدف بعدی ! 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا خیلی خوبه که به فکر ایندتی منم میخوام مهاجرت کنم دارم پزشکی میخونم نگران نباش موفق باشی

مرسی ولی چطوری هم دو تا زبان بخونم هم سرکار برم هم کارهای مهاجرتم رو انجام بدم هم موسیقی یادبگیرم هم برای کنکور پزشکی درس بخونم؟خیلی سخته 

یک کار رو شروع کنید ،  درست و ریشه ای ادامه ش بدید ،  وقتی ب هدف تون رسیدید  ، برید س ...

دیر میشه..سن ادم میره بالا.من الان 26 سالمه..تا 30 سالگی حداقل درگیر زبان و شغل و کارهای مهاجرتمم.بعدش هم دیگه سن میره بالا شاید برای پزشکی خوندن و موسیقی یاد گرفتن دیر باشه

مرسی ولی چطوری هم دو تا زبان بخونم هم سرکار برم هم کاراهای مهاجرتم رو انجام بدم هم موسیقی یادبگیرم ه ...

خی عزیزم موسیقی زیاد واجب نیست و اینکه میتونی زبانتو فشرده یک روز در هفته بذاری که کل هفتت گرفته نشه اگه میتونی یه وکیل بگیر که بره دنبال کارای مهاجرتت اگرم نمیتونی که یه وقتیایی مجبوری بری دیگه ولی برای کنکور حتما وقت خیلی بیشتری بذار مثلا روزی نه ده ساعت 

دیر میشه..سن ادم میره بالا.من الان 26 سالمه..تا 30 سالگی حداقل درگیر زبان و شغل و کارهای مهاجرتمم.بع ...

اینکه  یه کاری  رو آدم ریشه ای و اصولی یاد بگیره 

خیلی بهتر از اینه ک چند تا کار رو با هم  بخواد انجام بده  و بعد خسته شه  و ببره  و  نصفه و نیمه رهاشون کنه و ب انتها نرسونه ! 

این نظر شخصی من البته 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خی عزیزم موسیقی زیاد واجب نیست و اینکه میتونی زبانتو فشرده یک روز در هفته بذاری که کل هفتت گرفته نشه ...

اره ولی وکیل نمیخوام.زبانمم یه روز در هفته که فشرده نیست عادیه خیلی طول میکشه بعدش هم مطالعه برای پزشکی دو سال روزی 10 ساعت باید وقت بزارم براش خیلی سنگینه کل زندگی ادمو میگیره..من منظورم اینه که سخته بخوام بینشون انتخاب کنم موندم چی کار کنم البته گفتم اول زبان و کارم و مهاجرتم بعد موسیقی و کنکور پزشکی ولی خوب تا اون موقع سنم بالا میره

اینکه  یه کاری  رو آدم ریشه ای و اصولی یاد بگیره  خیلی بهتر از اینه ک چند تا کار رو ...

موافقم.باید نوبت بندی بزارم..مثلا یک سال و نیم دیگه زبانم تموم میشه اگر پیوسته ادامه بدم.بعدش میتونم برم کلاس موسیقی ولی خوب خیلی گرون تر از الان میشه اون موقع..پزشکی هم فکر کنم بهتره کلا بیخیال شم چون نه وقتشو دارم نه حوصله دارم بخاطرش درس بخونم و استرس بکشم

اگه قصد مهاجرت داری رو زبان و کار تمرکز کن موسیقی وقتتو میگیره

تو همین فکرم.دو سه سال دیگه که کارهای مهاجرتم قطعی شد تو کشور دیگه ای که رفتم میرم کلاس موسیقی اینطوری بهتره..ذهنم ازاد میشه راحتم.اونجا در کنار کارم کلاس موسیقی میرم