2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چپ ب راسته یا راست ب چپ؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

روز۱۴

چ مکس خوب واست رنگ میگیره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عزیزم دوره هام 30روزس معمولا....ترشح کشدارو سه شب پیش داشتم

به نظرم تخمك گذاريت انجام شده

اقدام داشتي اين روزا؟

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
اره عزیزم به جز دیشب...پس دیگه اقدام نکنم؟ممکنه تخمک ازاد باشه ولی کیت منفی شه؟

چرا اقدام نكني؟ اگه شرايط دارين اقدامتونو فعلا ادامه بدين محك كاريه ديگه

عزيزم وقتي كيت مثبته و دو خط پررنگ ميشه يعني ١٢ تا ٣٦ ساعت بعد تخمك آزاد ميشه، يعني اون هورموني كه كيت رو مثبت ميكنه قبل از تخمك گذاريه و وقتي منفي ميشه يعني بزودي تخمك گذاري انجام ميشه 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
ولی بنظر خودم همرنگ خط کنترل دقیق نشده....اینکه امروز منفی شده یعنی دیگه اقدام نکنم؟

ن دیگ از روز تخمک گذاریت گذشته

مکس خ پررنگ نمیشه .همینم ک واست شده خ خوبه

اگ میخوای بچه پسر باشه همون شبو فردا شب باید اقدام کنی.مکس وقتی دوخط میفته یعنی تخمک آزاد شده

اگ میخوای بچه پسر باشه همون شبو فردا شب باید اقدام کنی.مکس وقتی دوخط میفته یعنی تخمک آزاد شده

نه اتفاقا دختر بیشتر دوست داریم ولی باز خیلی فرق نداره جنسیت

ممنون از نظرت عزیز دلم

چرا اقدام نكني؟ اگه شرايط دارين اقدامتونو فعلا ادامه بدين محك كاريه ديگه عزيزم وقتي كيت مثبته و دو ...

از اقدام خسته شدیم اخه هی خسته مجبوریم اقدام کنیم....این نی نی هم که نمیاد