2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم، 4روز به موعدم زدم منفی بود😔 فردا موعدمه حالتای پریودی دارم مثل اینکه این ماه هم مادرشدنم ...

عزیزم اصلا ب علائم توجه نکن بخدا من مثه خودت بودم هر لحظه منتظر پری بودم ولی خب نیومد من ۷ روز بعد موعدم بی بی چک زدم بخدا ی هاله خیلی کم رنگ انداخت تو تاپیکم هست عکسش، توکلت ب خدا باشع برات دعا میکنم انشالله ک مامان شدی

عزیزم اصلا ب علائم توجه نکن بخدا من مثه خودت بودم هر لحظه منتظر پری بودم ولی خب نیومد من ۷ روز بعد م ...

برام دعاکن مامان بشم😢😢منم الان علائم پریودی دارم احساس میکنم داره میاد

ای کاش نیاد

دیشب شوهرم میگه بی بی چک زدی؟ وقت پریودت نگذشته؟ علائم داری؟

انقد برا بچه ذوق داره که نمیدونم پریود شدنی چجوری بهش بگم😭😭😭

برام دعاکن مامان بشم😢😢منم الان علائم پریودی دارم احساس میکنم داره میاد ای کاش نیاد دیشب شوهرم می ...

الهییی میفهمم چی میگی انشالله ک ب حق امان زمان خدا ی بچه سالم بهت بده،حالا مشکل خاصی داری ک باردار نمیشی،چند وقته اقدامی

الهییی میفهمم چی میگی انشالله ک ب حق امان زمان خدا ی بچه سالم بهت بده،حالا مشکل خاصی داری ک باردار ن ...

تنبلی دارم این ماه ولی فولیکول خوب داشتم و امپول هم‌زده بودم ولی بااااااز بی نتیجه موند پریود شدم😭😭😭

۳۲ سیکلمه ۵روز از موعدم میگذره عزیزم 

عزیزم مبارکه انشاءالله صحیح و سالم ب دنیا بیاد و بغلش کنی واسه منم دعا کن مادر شم و منم این هاله کمرنگ رو ببینم دیگه خیلی ناامیدم همشششش ی خط قرمز پررنگ شیش ماه ینی میشه این ماه منم مادربشم؟؟واسم دعا کنید دوستان

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....
عزیزم مبارکه انشاءالله صحیح و سالم ب دنیا بیاد و بغلش کنی واسه منم دعا کن مادر شم و منم این هاله کمر ...

اره عزیزم حتما ی بی بی مثبت میبینی ب همین زودیااا منم شیش ماه منتظر بودم خیلی سخته درکت میکنم انشالله این ماه خدا ی نی نی خوشگل تو دلت گذاشته