2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من تصمیم گرفتم بجای خرج الکی برا بچه که هنوز هیچی حالیش نیست وسایل از دیوار میگیرم و لباساشم راحتیاش ارزون بیرونی شیک و مارک 

انشالله به دنیا بیاد بزرگتر بشه بعد اتاقشو قشنگ میچینم که به سنشم بخوره ذوق کنه برا خودش

من یاد گرفتم تنها باشم...........خوردم رمین تنها پاشم
میدونم فعلا گفتم ی چیزایی بسازم حداقل

بنظرمن با نمد خیلی چیزای شیک درست کن!اسباب بازی زیاد نخر لباسای تو خونه ایشم حتی شیک بخر ولی نه خیلی!کالسکه وکریر خارجی بگیر!کمدوتختو ویترین!یه شیشه شیر بخرو از بهداشتیام فقط کالاندولا بخر شامپو بدنو سر بخر با یه پستونک !بقیش بیخودیه!یه پتو نوزادی بگیر یه روتختی همین کافیه با یه آویز بالای تختش!راستی یه ننی هم بخر عالیه مثله همین که تبلیغش میکنن یا از اونا که پایه داره مثله تاب ننی هم بهش آویزونه!چون ننی خیلی احتیاجت میشه من خیلی ریزه ریزه خریدم الان انقدر پشیمونم! پوشکم بخر صفرویک!یه طناب آپارتمانی!راستی یه پارچه پنبه ای خشک کنم بگیر خیلی احتیاجته حوله هم از همون ساده ها بخر!
تم

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

رنگای شاد و سرویس خواب سفید

لباسای رنگارنگ

اگه دوست داشتین از پیج ما هم دیدن کنید

انواع لباس بچگانه

niloo_kids_wear

در اینستاگرام از پیج م  دیدن کنید  niloo_kids_wear  انواع لباس بچگانه با کیفیت عالی و قیمت مناسب