2777
2789
آخه حق سکونت خیلی باحاله. من الان شنیدم. بعد اگه من یه جایی رو گفتم و پسره وسع اش رو نداشت میره زندا ...

اونوقت می تونی طلاق بگیری بدون هیچ قید و شرطی

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!
آخه حق سکونت خیلی باحاله. من الان شنیدم. بعد اگه من یه جایی رو گفتم و پسره وسع اش رو نداشت میره زندا ...

خیلی مشرف نیستم روش شاید منظور شهر یا محله خاص باشه. 

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا؟؟؟ چقد خوب. اینجوری که حق طلاق ام تضمین میشه. مرسی که یادم دادی    

😂😂

من خیلیا رو دیدم این حق رو گرفتن مهریه هم داشتن موقع عقد! این کم کم باید جا بیافته که همون طور که مر ...

کلا متوجه نشدی.خب زن همه چیزو داره.

نیازی نیست مهریه ام داشته باشه.به این میگن برابری.

حق در برابرحق

کلا متوجه نشدی.خب زن همه چیزو داره. نیازی نیست مهریه ام داشته باشه.به این میگن برابری. حق در برابر ...

اره دقیقا آفرین بانو! 

فقط کاش وقتی میگی مهریه نمی خوام دید جامعه این نباشه که لابد دختره ارزشی نداره.  من خودم تو عقد طلاق گرفتم و فهمیدم مهریه به درد نمی خوره اما با اینکه مهریه میدونم مهم نیست اما چون یبار طلاق گرفتم میگم اگه بگم مهریه نمی خوام شاید دید خوبی نداشته باشن

اره دقیقا آفرین بانو!  فقط کاش وقتی میگی مهریه نمی خوام دید جامعه این نباشه که لابد دختره ارزش ...

عزیزم.کسایی که ازدواج دومشونه.نیازی نیست اینارم داشته باشن.میتونن بگن مثلا یه ملک به نامم باشه.خودمم توپروسه جدایی هستم.وهمسرم بشدت ثروتمنده.حالامیفهمم مهریه بدردنمیخوره

سکه بدرد نمیخوره.چون نه تونستم مهرمو زنده کنم نه طلاق بگیرم فعلا

عزیزم.کسایی که ازدواج دومشونه.نیازی نیست اینارم داشته باشن.میتونن بگن مثلا یه ملک به نامم باشه.خودمم ...

من که دو دونگ یه مجتمع تجاری به نامم بود! و له راحتی دبه کردن! 

ولی هیچ کدومو نمی خوام. الان با ۷۰ ملیون طلاق گرفتم

من که دو دونگ یه مجتمع تجاری به نامم بود! و له راحتی دبه کردن!  ولی هیچ کدومو نمی خوام. الان ب ...

ولی واسه ازدواج دوم باید چنان دقتی کرد ویک ادم واقعی پیداکرد که هیچی ام نداشته باشه ادم دلش قرص باشه دبه ونامردی توکارش نیست.

ولی واسه ازدواج دوم باید چنان دقتی کرد ویک ادم واقعی پیداکرد که هیچی ام نداشته باشه ادم دلش قرص باشه ...

دقیقا

من حق شغل سکونت  و تحصیل گرفتم ک همسرم در هر شرایطی موافقت داشته باشه..سکونت منظورم خانه ی مستقل از خانواده ی همسرم بود

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من خیلیا رو دیدم این حق رو گرفتن مهریه هم داشتن موقع عقد! این کم کم باید جا بیافته که همون طور که مر ...

بله منم هردو رو دیدم‌.‌‌.....اتفاقا یه موردش خود پسره گفت ممکنه فوت کنم اونوقت اگر مهریه نداشته باشه از من چیز زیادی ارث نمیبره