2777
2789
عنوان

غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 42 پست

ببینین من بادمجون رو برش میزنم چندتکه بعد دوطرف سرخ میکنم خوب بعد پیاز خرد میکنم وسیر سرخ میکنم بازردچوبه زیادویکم رب و سس تند فلفل شمال ....بعد بادمجونارو روهم میچینم گوجه هارو ازوسط نصف روش میچینم باادویه زیاد ونمک بعدم یه استکان اب میریزم روش و درشو میدارم بعدم ابش که خشک شد بریون میشه انقد طعمش لذیده

ازهم دورین؟ بادمجون چی

نه گلم روبروی خونمن اما نمیان الانم فقط گفتن برای همین ذام میان ..کباب شامی چطوره؟؟؟اخه چون قند واینا دارن نمیخورن برنج شب

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه گلم روبروی خونمن اما نمیان الانم فقط گفتن برای همین ذام میان ..کباب شامی چطوره؟؟؟اخه چون قند واین ...

خوبه کباب شامی نان سبزی لیمو سالاد و اگه حسش بود ماست خیار

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
خوبه کباب شامی نان سبزی لیمو سالاد و اگه حسش بود ماست خیار

مرسی گلم😍😍مرغ ندرستم پس بچها گفتن؟؟کوکوی سبزی رولتیم خیلی دوست دارن یبار درست کردم همشو خوردن عکس میذارم 

مرسی گلم😍😍مرغ ندرستم پس بچها گفتن؟؟کوکوی سبزی رولتیم خیلی دوست دارن یبار درست کردم همشو خوردن عکس ...

نه مرغ نمیخاد ...چون برنجی نیستن..کوکو سبزیم اگه دوست دارن درست کن..سفره رو خوشکل بچین ..ندیده دهنم اب افتاد

نه مرغ نمیخاد ...چون برنجی نیستن..کوکو سبزیم اگه دوست دارن درست کن..سفره رو خوشکل بچین ..ندیده دهنم ...

فداتشم😍😍😍😍😍جات خالی واقعا راستش دلیل اومدنشون اینه که منو شوهرمو اشتی بدن 🙈🙈🙈آخه چندروزه قهریم ..سوپم که بدرستم داخلش مرغ داره 😝

فداتشم😍😍😍😍😍جات خالی واقعا راستش دلیل اومدنشون اینه که منو شوهرمو اشتی بدن 🙈🙈🙈آخه چندروزه قهر ...

عزیزم😍😍 انشاءالله همه ی روزاتون به خوشی..چه خوبه ک پیش قدم خیرن😍..سوپم خوبه جو یا قارچ یا مرغ هر کدوم ک راحت تری..

عزیزم😍😍 انشاءالله همه ی روزاتون به خوشی..چه خوبه ک پیش قدم خیرن😍..سوپم خوبه جو یا قارچ یا مرغ هر ...

فداتسم گلم اره سوپ مرغ میدرستم اما چه فایده الان شوهرم طوری ناراحتم کردم نشستم پای گاز به زار زدن دلم خیلی شکسته ..دستم نمک نداره خواهر میدونم اشتی نمیکنیم😢😢😢

چرااا ناراحتتون کرد؟؟؟

لباس بچه دوستشو دوختم فقط اتوش مونده بهش بده ..گفت حاضره گفتم اتو بزنم بعد ببر یهو گفت نه خودت مهمی برام نه کارات نه کل این زندگی زود راحت شم😢😢😢😢😢😢انقد دارم گریه میکنم بلند دلم شکست😢😢بعد چندوقت یکم دوق داشتم دلم خیلی شکست