2777
2789
عنوان

صدف بیوتی

299 بازدید | 12 پست

میگم من دوسش دارما ولی الان استوریاشو میدیدم رفته بود یه ایونتی صاحب ایونته انگار از این دو جنسه ها بود خوشم نیومد 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از شوهرش خوشم میاد

اون کلیپش هس ک با دستای کوچولو ارایش میکنه باحاله😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
منم دوسش دارم ولی  از تیپش و مدل موهاش و کلا استایلش تو این ایونت خوشم نیومد انگاری خزه

میدونی یه جوریییی بود این بیوتی کان هم که دعوت شده بود رفتم تو پیحش کلا طرفدار همجنس بازان انگار 

واه عزیزم اولا هرکس به خودش ربط داره کجا بره دوما خب دوجنسه باشه مشکلش چیه؟؟؟؟؟این تفکرات جهان سومی ...

من به شما تو هین کردم که به من تو هین تفکرات جهان سومی میکنی؟ خب نظر شخصیمه میتونی از کنارش رد بشی اگه خیلی از نظرت جهان سومیه من طرفدارش بودم خوشم‌نیومد شمام طرفدارشی خوشت امد در ضمن از نظر من همجنس بازی همون قوم لوطه حالا اسمش بی سوادی یا هرچیه مهم نیست برام 

من به شما تو هین کردم که به من تو هین تفکرات جهان سومی میکنی؟ خب نظر شخصیمه میتونی از کنارش رد بشی ا ...

من اصلا به شما توهین نکردم شما بد متوجه شدی و آره میتونم از کنارش رد شم اما واسم سخته وقتی یکی درمورده ی آدم اینطور حرف میزنه همین طوری ردشمو هیچی نگم و وظیفه خودم میدونم از افرادی که به ناحق قضاوت میشن دفاع کنم