2777
2789
عنوان

باردارا

112 بازدید | 25 پست

بچه ها من الان ۱۸ هفتم دکترم برا ۲۸ مرداد گفته برم برا آنومالی دل تو دلم نیست جنسیت نی نیمو بدونم اینکه ببینم ان شاالله سالمه...

براشمام انقد دیر نوشت دکترتون 

بعدا یه سوال دیگه تا حالا چند کیلو اضاف کردین

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

اگه من زودتر برم اشکال داره به نظرتون مثلا فردا برم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بارداری سر تا پاش استرسه و ادم صبرش میست نی نی و ببینه 

ولی صبر کن به تاریخ برو

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

اینجور که دکترم نوشته مال من میشه تو ۱۹ هفته

اینجور که دکترم نوشته مال من میشه تو ۱۹ هفته

من بیست هفته و پنج روز رفتم

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
خودتون جنسیت نمیدونین؟؟توغربالگری اول ک میگن

چرا غربالگری اول احتمال داد . اما صد درصد نگفت  

ان تی گفت احتمالا پسره 

براشما همون که احتمال داد بود