mahbobeh56894 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 1298 عنوان مهره مار 325 بازدید | 14 پست نظرتون درباره مهره مار چیه؟اعتقاد دارین؟از کجا میتونم تهیه کنم؟ 1398/05/22 | 14:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیباروی_مهربان عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 433 زیر بیس تومن نیست قیمتش... نظرم.مثبته تا نباشد چیزکی قدیمیا. نمیگفتن چیزاها برخی از ما فکر میکنیم دوام آوردن قویترمان میکند، اما گاهی قدرت در رها کردن است.
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22364 من تو دیوار دیدم میفروشنولی خودم اعتقادی ندارم خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
جاریتونم عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 7676 بابام تو خونه دوتا پیدا کرد😐 ❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃 مادرم همیشه میگفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️👨👩👧❤️ خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
جاریتونم عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 7676 زیر بیس تومن نیست قیمتش... نظرم.مثبته تا نباشد چیزکی قدیمیا. نمیگفتن چیزاها بیست میلیون؟؟؟؟الکی نگو 😕 ❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃 مادرم همیشه میگفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️👨👩👧❤️ خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
زیباروی_مهربان عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 433 بیست میلیون؟؟؟؟الکی نگو 😕 یه زمانی تو نخش بودم منم. شنیدم. تازه پارسال... اصلش گرونه پس فکر کردی از این الکیاس برخی از ما فکر میکنیم دوام آوردن قویترمان میکند، اما گاهی قدرت در رها کردن است.
جاریتونم عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 7676 یه زمانی تو نخش بودم منم. شنیدم. تازه پارسال... اصلش گرونه پس فکر کردی از این الکیاس اینا که بابام تو خونه پیدا کرد اصلن از مهمون افتاده بودن دیگه کسی سراغشونو نگرفت😐 ❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃 مادرم همیشه میگفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️👨👩👧❤️ خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
زیباروی_مهربان عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 433 اینا که بابام تو خونه پیدا کرد اصلن از مهمون افتاده بودن دیگه کسی سراغشونو نگرفت😐 جدی؟؟ یعنی شما مهره مار دارین؟؟ خخخخلابد طرف گمشون کرد.. میدونی کسی ک مهره داره نباید بقیه بفهمن وگرن تاثیرش میره. یجور ربایش ایجاد میکنه برخی از ما فکر میکنیم دوام آوردن قویترمان میکند، اما گاهی قدرت در رها کردن است.
جاریتونم عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 7676 جدی؟؟ یعنی شما مهره مار دارین؟؟ خخخخ لابد طرف گمشون کرد.. میدونی کسی ک مهره داره نباید بقیه بفهم ... مامانم گذاشته تو کمدش گفته هرکی سراغشو گرفت بدم بهش اصلا اعتقاد نداریم به این چیزا https://www.afkarnews.com/بخش-اجتماعی-5/506307-لحظه-در-آوردن-مهره-مار-از-بدنش-فیلم ❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃 مادرم همیشه میگفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️👨👩👧❤️ خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
esmemostaarnaram عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 1141 من از اصفهان از یه اقایی گرفتم خیلی عالی بود عزیزم چند تا بود براتون؟ شانس میاوردبرا من یه ۸ ۹ تایی آوردن بدون موکل و طلسم و دعا هست آقاهه خودش از مکانی که میشناسه برداشته اورده برا مامیخوام ببینم چند تا باید پیشمون باشه؟ آخه یه جا خوندم گفتن ۲ تا باید پیشت باشه
nazani11 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 404 عزیزم چند تا بود براتون؟ شانس میاورد برا من یه ۸ ۹ تایی آوردن بدون موکل و طلسم و دعا هست آقاهه خودش ... پنج تیکه بود و تقریبا ۱۸تا هم دعا بود
مروارید31733 عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 1783 من از اصفهان از یه اقایی گرفتم خیلی عالی بود چقدر قیمتش ؟