2777
2789
بدون نسخه پزشک میدن این داروهای میگی؟

نه فکر نکنم حتی آرام بخش هم نسخه میخاد ولی اگه راست میگی این راهش نیست اون طفلی چه گناهی کرده تو حق نداری اونم بکشی به خانوادت فک کن اصلا چی باعث شده به مرگ فکر کنی؟ 

پرستار ICU🥰🥰 تپلویم تپلو صورتم مثل هلو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افسرده نیستم دیگتحمل شوهرم وندارم 

چی کار کرده؟ تحملشو نداری جدا شو سخته ولی از خودکشی و تباه کردن دنیا و آخرتت هزاران بار بهتره بعدشم فک کردی بمیری اون دنیا به آرامش میرسی؟ 

نه فکر نکنم حتی آرام بخش هم نسخه میخاد ولی اگه راست میگی این راهش نیست اون طفلی چه گناهی کرده تو حق ...

وقتی من نباشم براااون سخت تره پس نباشه براش بهتره دختره اونم میخواره یکی مثل من بمیره بهتره

به اون دنیان اعتقادی ندارم بدون شوهرم نميتونم زندگی کنه ولی دیگر تحمل بودنش ندارم الان چندین ماهه خونه خانوادم نیامده العاده خودش وخانواده همش درحال تکیه انداختن دیگر نمیکشم

چرا داری اینارو ب کسی ک قصد خودکشی داره میگی  دوست عزیز کارت اشتباس

نگران نباش بدون نسخه نمیدن اینارو بعدش هم یکی بخاد واقعا خودکشی کنه راهشو پیدا میکنه 

افسرده نیستم دیگتحمل شوهرم وندارم 

بس کن دختر ، همه مشکل دارن ، خودِ منو ببین یه پا واسه خودم بدبختم ولی خودمو نکشتم و نمیکشم ، چرا بکشم خودمو ؟ دشمنام برن خودشونو بکشن ، والا ! خدا بزرگه ، امیدت به خدا باشه یا بهت صبر میده تحمل کنی یا یه راهی میذاره جلوت ، این راهش نیس ، همش وسوسه شیطونه خودتو دور کن ازش ، چون ناامیدی شیطون میاد سراغت ، به بزرگی خدا فکر کن بهت ارامش میده ...

شاید باورتون نشه ولی آدم به بدبختی هم عادت میکنه ... 
به اون دنیان اعتقادی ندارم بدون شوهرم نميتونم زندگی کنه ولی دیگر تحمل بودنش ندارم الان چندین ماهه خو ...

به هر حال هر کسی تو زندگیش مشکلاتی داره آدم قوی میره دنبال راه حل خودکشی کار درستی نیست بهتره بری پیش یه مشاور مخصوصا الان که یک بچه داری گناه بزرگی مرتکب میشی

بس کن دختر ، همه مشکل دارن ، خودِ منو ببین یه پا واسه خودم بدبختم ولی خودمو نکشتم و نمیکشم ، چرا بکش ...

ميخواستم خودش خونوادش وبکشم اگه میشدکشت بودمشون

ميخواستم خودش خونوادش وبکشم اگه میشدکشت بودمشون

یه روزی میاد میگی چقد دیوونه بودم این فکرا میومد تو ذهنم ... بعدش بخودت میخندی ، این روزو میبینی بشرطی که الان تحمل کنی 

شاید باورتون نشه ولی آدم به بدبختی هم عادت میکنه ... 

تنهایی که ازش میخواهم آینه که باخانواده خوب رفتاره به خدايانشان ازگل بالاترش نمی که ناراحت نشه مشاور گفت به خاطرات باخانواده بایدبیاد باید مشاورم هرکاری کردم نیومد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792