خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
من ادویه خورشت قیمه هاتی کارا واسه قیمه خیلی خوشمزه است اخر پختم یه قاشق گلاب و زعفران میزنم و خاموش میکنم عطر و بو عالی میشه😊 فلفل سیاه هم نسابیده میخرم میریزم تو فلفل ساب های دستی و همون لحظه میریزم روی غذا خیلی عطر و طعمش متفاوته فلفل سابیده حتی یه ساعتم میمونه عطر و طعمش و خیلی از دست میده . پودر سیر و اویشن هم خیلی استفاده میکنم واسه کتلت و ماکارونی و واسه مرغ هم زنجبیل و اویشن
دنبال ادویه های خاصم مثل زنجبیل زیره سبز تا حالا استفاده کردین غذا رو مزش رو ...
پودر انبه تا حالا استفاده کردی؟پودر انبه یه ادویه ای هست نسبتا تند و زرد رنگ که بیشتر جنوبی ها استفاده میکنن من خودم اکثرا از سه ادویه انبه ، ادویه گوجه ، و ادویه زیر خاکی استفاده میکنم همیشه هم عطر غذاهام زبانزد خاص و عام بوده
برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊