2777
2789

سلام توی اینترنتی خیلی مطالب دروغ و غیر علمی وجود داره   اولینش زردچوبه برای از بین بردن موهای زائد هست که من 1 ماه هر روز استفاده میکردم صورت رو زرد می کرد و هیچ مویی رو از بین نبرد و حتی نازک هم نکرد

دومین سفید کردن دندان با جوش شیرین هست که باعث میشه مینای دندان از بین بره و مینای دندان هم اگر از بین بره دیگه هیچ راهی برای برگردوندنش نیست  

شما هم اگه چیزی میدونین بگین  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه خوب که تجربتو گفتی میخاستم منم زردچوبه رو امتحان کنم انقد که تبلیغشو دیدم فکر کردم درسته

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 

من جوششیرین به دندونو ۲-۳ ماهی یکیار می زنم بدک نیست ولی بقیه روشا همه چرته

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1