2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان شیرین ترین لحظه ها رو داری .. انقدر سخت نگیر یه تهوع ساده اس .. برای ما هم دعا کن که به خاطر دا ...

انشالله گلم مامان میشی توکل بخدا کن من دکتر گفته بود باردار نمیشی باید بری شوهرت دارو مصرف کنه باردار شی قرار بود مرداد بریم دکتر فهمیدم باردارم بهمن هم سقط داشتم براتون دعا میکنم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من صبح قبل هرکاری دمیترون میخورم هرچ تحمل کردم دیدم فایده نداره قرص نخورم پس خوردم الانم روزی یه دون ...

من نداده دکتر آخه من گوش درد اینا هم دارم سفالیکسیم میخورم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
فعلا تحمل کن منم قرص دمیترون میخورم ۱۲هفتمه

جنسیت هفته چند رفتی گلم 

فعلا تحمل کن منم قرص دمیترون میخورم ۱۲هفتمه

فقط چیز ترش میخورم از دیروز ظهر گرسنمه ولی چیزی نمیتونم بخورم 

سیرابی بخور . برا منم دعا کن لطفا ۲ روز ۳روز دیگه موعدمه مامان شده باشم .

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍