2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شیرین ترین لحظه ها رو داری .. انقدر سخت نگیر یه تهوع ساده اس .. برای ما هم دعا کن که به خاطر دا ...

انشالله گلم مامان میشی توکل بخدا کن من دکتر گفته بود باردار نمیشی باید بری شوهرت دارو مصرف کنه باردار شی قرار بود مرداد بریم دکتر فهمیدم باردارم بهمن هم سقط داشتم براتون دعا میکنم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من صبح قبل هرکاری دمیترون میخورم هرچ تحمل کردم دیدم فایده نداره قرص نخورم پس خوردم الانم روزی یه دون ...

من نداده دکتر آخه من گوش درد اینا هم دارم سفالیکسیم میخورم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
فعلا تحمل کن منم قرص دمیترون میخورم ۱۲هفتمه

جنسیت هفته چند رفتی گلم 

فعلا تحمل کن منم قرص دمیترون میخورم ۱۲هفتمه

فقط چیز ترش میخورم از دیروز ظهر گرسنمه ولی چیزی نمیتونم بخورم 

سیرابی بخور . برا منم دعا کن لطفا ۲ روز ۳روز دیگه موعدمه مامان شده باشم .

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍