2777
2789

من این دو سه روز دیگه روز تخمکگذاریمه و اقدام دارم

چون برا تعین جنسیت میخام بدجور استرس دارم که همه میگن این استرس سمه برا تعین جنسیت....

چیکار کنم استرسم بره؟؟؟؟

دائمآ زیر دلم از استرس انگار یه چیزی می پیچه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله کنترل ها فقط دست بابا ها خوب کار میکنه  ما کنترل تلوزیون مون خوب کار نمیکنه  بابام  چند بار محکم میزنه زمین چند روز  عالی کار میکنه

چشاش. داستانیه واس خودش💓💓💓
اب بخور .موزیک بی کلام ارامش بخش گوش کن .ورزش کن.فیلمای طنز نگاه کن.برو پارک مهمونی با ادمای مثبت ان ...

پیشنهاد های خیلی خوبی بود، حتما امتحان میکنم مرسی❤❤

والا اصلا آدم استرسی نیستم من، نمیدونم چرا اینجوری شدم 🤔😔

بزن به بي خيالي فقط خودت ميتوني خودتو آروم کني و دلداري بدي. بسپار دست خدا تسبيح بزن صلوات بفرس

دست خودم نیست ، واسه همین بیشتر عصبانی میشم، یهو میبینی به خودم میام میبینم بدجور دلم میپیچه...

پیشنهاد های خیلی خوبی بود، حتما امتحان میکنم مرسی❤❤ والا اصلا آدم استرسی نیستم من، نمیدونم چرا اینج ...

چون جنسیت رو از قبل خودتون تعیین کردید ک حتما همین بشه بخاطر همین غیر از این بشه روحیتون امادگی این خلاف نظر رو نداره.بهتره به خدا واگذار کنید اون بهتر تز هر کسی میدونه چی واسه بنده هاش خوبه.امیدوارم هرچی به صلاحتونه وبا نیت شما همسو هست اتفاق بیفته💓❤❤

دست خودم نیست ، واسه همین بیشتر عصبانی میشم، یهو میبینی به خودم میام میبینم بدجور دلم میپیچه...

منم اونموقع ها وقتي امتحان داشتم اينطوري ميشدم.

اون دوستمون خيلي چيزاي خوبي گف.موسيقي و فيلم طنز و آدماي مثبت و پياده روي وقتي مشغول باشي کمتر بهش فکر ميکني روحيتم عوض ميشه