2777
2789
عنوان

اضافه وزن😢😫😩

188 بازدید | 23 پست

سلام الان ده ماهه زایمان کردم فکر کنم بیست کیلو اضافه وزن دارم.قبل از بارداری 65 کیلو بودم الان 74 کیلوام.خیلی سعی میکنم رژیم بگیرم تا شب رعایت میکنم چون تنهام ولی برای شام که شوهرم خونست و شام درست میکنم نمیتونم جلو پرخوریمو بگیرم.یه چیز دیگه اینکه بیشتر شکم و پهلو دارم یعنی جاریم میگه دستاتو ببین چقدر لاغره.دست و پاهام خوبه ولی شکم و پهلوهام بدجوره.خودم خجالت میکشم.بعداز زایمان تا چهل روز شکممو بستم ولی بازم شکمم یذره هم کوچیک نشده همینجوری آویزون مونده😑😩😫😂

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

قدت چنده؟منم ۷۲ کیلوم😭😭

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

160😢

من ۱۶۷

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
عوارض زایمانه و جز با باشگاه رفتن درست نمیشه

بچم ۱۰ ماهشه شوهرم سرکاره کسیو ندارم بچمو بزارم پیشش و برم باشگاه😑

اول اینکه احتمال زیاد از صبح تا شب حسابی به خودت گرسنگی میدی 

به همین خاطر شب زیاد گرسنه میشی

صبحانه و ناهار را مناسب بخور 

برای شام هم سالاد و یک تیکه پروتئین در نظر بگیر

برای شکم و پهلو هم پیاده روی کن ... برقص و حرکات مناسب شکم و انجام بده

چربی و قند هم از زندگیت بزار کنار

منظورم چربی های مفید مثل روغن زیتون و مغز ها نیست

من تا ۴ ماه شکم بستم و از ماه ۳ حلقه زدم. کالری شماری میکنم. روز زایمان ۹۲ بودم بعد ۱۰ ماه شدم ۷۲‌ . بازم درحال کاهشم. فقط برقص

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
ولی من دقیقا شدم وزن قبلیم اما شکم و پهلو دارم یکم . مثه قبل پوستم سفت نیست

چیکار کردی؟رژیم میگیری؟

بچم ۱۰ ماهشه شوهرم سرکاره کسیو ندارم بچمو بزارم پیشش و برم باشگاه😑

منم بچه شیرخواره دارم سرکار هم میرم کسی رو هم ندارم بچه رو بگیره واسه همین هم سرکار میبرمش هم باشگاه . سخته اما انجام شدنیه 

اول اینکه احتمال زیاد از صبح تا شب حسابی به خودت گرسنگی میدی  به همین خاطر شب زیاد گرسنه میشی ...

زیاد که گرسنگی نمیدم از رو رژیم غذای میخورم ولی خب گرسنم میشه و متاسفانه شب تا میتونم میخورم و بعد عذاب وجدان میگیرم