2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه..

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 27 پست
😔خیلی بد هست من فقط امیدم به دوست پسرم که قراره زنش بشم از این قبرستون نجات پیدا کنم تو چی نامزد دا ...

دوست پسر دارم بهش بگم میاد خاستگاری ولی دوست ندارم بیاد چون وضعش خوب نیس بیاد این خوردش میکنه

میتونین گلدوزیامو توی این پیج ببینین@gol__kook

میره از چیت بد میگه؟

نمیخوام بگم شما کار بدی کردی حتما ولی شاید از چیزیت ناراحته

دل پدر مادرتونو شاد نگه دارین تا خدا روزای خوشو نشونتون بده

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینقدر مامان بابام با من خوبن 30 سالم شده دلم نمیاد ازدواج کنم

میگم دیر به دیر میبینمتون بیام خونه با من مثل مهمونا رفتار میکنید اونموقع

من از اینور بوم افتادم

عزیزم معذرت میخوام حتما شما هم یه کاری میکنی اعصاب مامانت بهم بریزه دیگه وگرنه مادر ها که با بجه هاش ...

ببین مامانم منو به چشم بابام میبینه!خواهرمو مث خودش میدونه ولی منو مث بابام و خونوادش..چون خونه مال خودشه هی بمن میگه گمشو از خونه من برو تا عصبانی میشه!!با ورت میشه لباسامو چن بار انداخته بیرون!!با بابامم انقد همین کارارو کرد بابام دیگه خونه نمیاد همش راه دور میره سرکار

ببین مامانم منو به چشم بابام میبینه!خواهرمو مث خودش میدونه ولی منو مث بابام و خونوادش..چون خونه مال ...

چقدر وحشتناک

مگه میشه مادر به اولاد خودش اینو بگه؟؟؟؟؟؟

جسارتا چند سالته؟

میره از چیت بد میگه؟ نمیخوام بگم شما کار بدی کردی حتما ولی شاید از چیزیت ناراحته دل پدر مادرتونو ش ...

میگه من اگه زدم تو سرتم تو حق نداری حرف بزنی،میگه تو هیچی نباید نظر بدی بمن میگه مفت خور برو سر کار..من یکم وسواسم اونم میدونه ولی جلوم کثیف کاری میکنه..چمیدونم دندون مصنوعیاشو میزاره جلو چشمم دسشویی و کثیف میکنه من حرف بزنم میگه گمشو از خونم خب مجبور نیسی بمونی آخه من کجا برم؟میگه انقد میمونی تو خونه هار میشی..هی..

ببین مامانم منو به چشم بابام میبینه!خواهرمو مث خودش میدونه ولی منو مث بابام و خونوادش..چون خونه مال ...

یه مدت حرف مامانتو گوش کن، تندی نکن، تو کاراش دخالت نکن کلا مطیع باش ببین اخلاقش تغییری میکنه یا نه

چقدر وحشتناک مگه میشه مادر به اولاد خودش اینو بگه؟؟؟؟؟؟ جسارتا چند سالته؟

همیشه از بچگی بهمون تا یچی میشد میگف شما هیچی  نمیشین باید اخر سر برین دسشویی دختر عمه هاتون و بشورین فکرشو بکن!!!به یه بچه !!در همین حد تخریبم بابامو میکرد..

همیشه از بچگی بهمون تا یچی میشد میگف شما هیچی  نمیشین باید اخر سر برین دسشویی دختر عمه هاتون و ...

بیشتر شبیه نامادریه

ببخشید اینجور میگم

نگفتی چند سالته

میتونی بری سرکار؟

خودتو مشغول کنی؟

بیشتر شبیه نامادریه ببخشید اینجور میگم نگفتی چند سالته میتونی بری سرکار؟ خودتو مشغول کنی؟

23 سالمه..میتونم برم سرکار پارسال میرفتم بعد اومدم بیرون بخاطر کنکور

23 سالمه..میتونم برم سرکار پارسال میرفتم بعد اومدم بیرون بخاطر کنکور

بزار از تجربه خودم بگم

منو مامانم فوق العاده بهم وابسته ایم

یعنی دلم نمیاد ازدواج کنم ازش دور بشم(میدونم اشتباهه)

طوری که سرکارم زنگ میزنه میگه نمیشه زود بیای جیک جیک کنیم  

تا آخر شب بغل هم فقط حرف میزنیم

(اینجور برات بگم اگر خاستگار بیاد یا کسی درخواست دوستی بده که من اهلش نیستم باهم میشینیم جواب میدیم نقد و بررسی میکنیم)

حالا همین مامان من که کلمه یکی یدونه دردونه از دهنش نمیوفته وقتی زیاد تعطیل باشم مثل عید یا تعطیلات تابستونی

میگه زودتر تعطیلات تموم بشه بری سرکارخیلی زیادم حوصلم نمیکشه پیشم باشی  

حالا همیشه میگه پنجشنبه ها نرو سرکار زیاد ببینمتا

منظورم اینه زیاد جلو چشمش نباش

برو سرکار هم مستقل میشی هم قدر عافیت میدونن

بزار از تجربه خودم بگم منو مامانم فوق العاده بهم وابسته ایم یعنی دلم نمیاد ازدواج کنم ازش دور بشم( ...

هه منو انداخت بیرون..خونه خالمم الان