خواهش میکنم عزیزم اتفاقا خیلی خوبه که نظرات مختلف رو جویا میشی میتونی تصمیم بهتری بگیری
ببین اگه دانشگاه نری خودت همیشه حس میکنی یکم از بقیه عقب تری حتی اگه هزاری هم هنرو حرفه داشته باشی
جدااز این از جمع هم سن وسال هات دور میشی
کمتر تو اجتماع هستی و احساس انزوا بهت دست میده
وقتی بقیه صحبت میکنن شاید چیزی بیشتر از توهم ندونن اما ناخودآگاه حس میکنی ازشون کمتر میفهمی که بخوای اظهار نظر کنی
از لحاظ باسواد بودن شاید واقعا سطح علمی خودت بالاتر نره و هرچیخوندی بعد چند وقت فراموش کنی اما سواد ارتباط برقرار کردن با مردم رو یاد میگیری کم کم مستقل میشی قدرت تصمیم گیریت بیشتر میشه اعتماد به نفست بالاتر میده
اینا چیزایی که من بخاطر دانشگاه نرفتن از دست دادم اعتماد به نفسموقدرت انتخاب و تصمیم گیریمو استقلالمو واحساس کم بود بخاطر همین دلم میخواد قبل از۳۰سالگی حتما لیسانسمو بگیرم
من هم خیلی کتاب خوندم هم چندتا هنر یاد گرفتم هم باهنرهام درامد داشتم اما هبچ کدوم چیزی که دانشگاه رفتن وخارج شدن از محیط خونه وخانواده بهم میداد رو ندادن
واسه همین چیزا دلم میخواد حتما دانشگاه برم
وبهت توصیه میکنم تا خیلی از سن دانشگاه دور نشدی بری
من الان ۲۵سالمه و خیلی استرس دارم واسه شروع دانشگاه حس میکنم از همه بزرگ ترم ونمیتونم با کسی ارتباط بگیرم چون با سال اولی ها ۷سال تفاوت سنی دارم اگه زود تر بری این مشکلات هم واست پیش نمیاد