2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها این چندرور تاپیک های دانشگاه حیلی زیاد شده

خیلی از بچه هاهیچ هدف خاصی ندارن برای داشنگاه رفتن هیچ رشته خاصی مدنظرشون نیست فقط بخاطر حرف مردم میخوان برن این همه هزینه کنن و وقتشونو بزارآخرم مدرکی بگیرن که اعتبار چندانیی نداره

بچه هامن خودم تا جندروز قبل خبلی درگیراین مسئله بودم که حتما دانشگاه برم اما هرجی فکرکردم هدف من ربطی به دلنشگاه نداره دانشگاه رفتن من رو به هدفم نزدیک ت نمیکمه هیچ دورمم میکنه پس من باید راه خودم روبرم موفقیت من دراینه، اینکه مثل هزاران نفر دیگه فقط واسه اینکه کسی نگه مدرک نداری دانشگاه برم فقط من روازهدفم دورمیکنه

شما مامان گل هم اگه به رشته خاصی علاقه ندارین فقط واسه مدرک میخواین برین علمی کاربردی به نظر من نرین جاش دنبال یه هنر برین شما وقتی یه هنرمند باشی بچتون همیشه بهتون افتخارمیکنه وهنرواسه روحیه خودتونم خیلی خوب تره

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید
بچه ها این چندرور تاپیک های دانشگاه حیلی زیاد شده خیلی از بچه هاهیچ هدف خاصی ندارن برای داشنگاه رفت ...

سلام چیکار کردی برای آینده شغلیت

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!
سلام چیکار کردی برای آینده شغلیت

سلام چه جالب که پیام چند سال پیش منو ریپلای کردین 

من نقاشی و خیاطی رو اموزش دیدم عزیزم الانم از هردو کسب درامد میکنم 

امااگه نظر الان منو‌بخواین بهتر بود همزمان با علاقم دانشگاهم برم‌ چون الان احساس خلامیکنم ازاینکه دانشگاه نرفتم و میخوام امسال ادامه بدم

اماازاینکه دنبال علاقم رفتم خیلی راضیم

سلام چه جالب که پیام چند سال پیش منو ریپلای کردین  من نقاشی و خیاطی رو اموزش دیدم عزیزم الانم ...

دانشگاه چه رشته ای؟حس میکنی اگه بری دانشگاه با سوادتری؟

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!
دانشگاه چه رشته ای؟حس میکنی اگه بری دانشگاه با سوادتری؟

راستش احساس میکنم منزوی شدم چون بیشتر کارام توخونس خودم تنها مشغول انجامشونم 

نیاز دارم بیشتر تو اجتماع باشم که ازگوشه گیری در بیام 

ورشته علوم تربیتی میخوام‌بخونم اگه بشه معلم بشم 

راستش احساس میکنم منزوی شدم چون بیشتر کارام توخونس خودم تنها مشغول انجامشونم  نیاز دارم بیشتر ...

اا ممنون بابت اینکه جواب دادید ببخشید گفتم اگه برید باسواد ترید اخه  بعضیا میگن ادم ذهنش بیشتر باز میشه میره دانشگاه!و خودمونیم یه پزی هم داره خدایی😅حالا میخواستم ببینم علت اصلی این که میخواید برید دانشگاه چیه  همین 

اا ممنون بابت اینکه جواب دادید ببخشید گفتم اگه برید باسواد ترید اخه  بعضیا میگن ادم ذهنش بیشتر ...

خواهش میکنم عزیزم اتفاقا خیلی خوبه که نظرات مختلف رو جویا میشی میتونی تصمیم بهتری بگیری 

ببین اگه دانشگاه نری خودت همیشه حس میکنی  یکم از بقیه عقب تری حتی اگه هزاری هم هنرو حرفه داشته باشی 

جدااز این از جمع هم سن وسال هات دور میشی 

کمتر تو اجتماع هستی و احساس انزوا بهت دست میده 

وقتی بقیه صحبت میکنن شاید چیزی بیشتر از توهم ندونن اما ناخودآگاه حس میکنی ازشون کمتر میفهمی که بخوای اظهار نظر کنی 

از لحاظ باسواد بودن شاید واقعا سطح علمی خودت بالاتر نره و هرچی‌خوندی بعد چند وقت فراموش کنی اما سواد ارتباط برقرار کردن با مردم رو یاد میگیری کم کم مستقل میشی قدرت تصمیم گیریت بیشتر میشه اعتماد به نفست بالاتر میده 

اینا چیزایی که من بخاطر دانشگاه نرفتن از دست دادم اعتماد به نفسموقدرت انتخاب و تصمیم گیریمو استقلالمو واحساس کم بود بخاطر همین دلم میخواد قبل از۳۰سالگی‌ حتما لیسانسمو بگیرم 

من هم خیلی کتاب خوندم هم چندتا هنر یاد گرفتم هم باهنرهام درامد داشتم اما هبچ کدوم چیزی که دانشگاه رفتن وخارج شدن از محیط خونه وخانواده بهم میداد رو ندادن 

واسه همین چیزا دلم میخواد حتما دانشگاه برم 

وبهت توصیه میکنم تا خیلی از سن دانشگاه دور نشدی بری 

من الان ۲۵سالمه و خیلی استرس دارم واسه شروع دانشگاه حس میکنم از همه بزرگ ترم ونمیتونم با کسی ارتباط بگیرم چون با سال اولی ها ۷سال تفاوت سنی دارم اگه زود تر بری این مشکلات هم واست پیش نمیاد

خواهش میکنم عزیزم اتفاقا خیلی خوبه که نظرات مختلف رو جویا میشی میتونی تصمیم بهتری بگیری  ببین ...

ممنون که بهم راهنمایی کردی