خانومای مهربون آقایون پسرا دخترا ...
یه چیزی و میخوام براتون بگم شاید من جای دختر یا خواهر کوچیک شما باشم ولی به هر حال امید وارم که حرفام به درد بخور باشه
عزیزای دلم ما داریم تو ی قرن بیست زندگی میکنیم بعضی ها عقیده های قدیمی دارن بعضیا جدید
واسه هر چیزی از هر کسی نظر نخواین آدما با هم متفاوت اند من درک میکنم که بیشتر خانوما اون و رقابت طلبی و ... یا نظر خواهی و دارن ولی به هر حال شما هیچ وقت قادر به درک هیچکس جز خودتون نیستین هنگامی که حال مشابهی دارین
اگه یه نو جوون بینتون هست و ناراحتین پیش خودتون بگین که اینم مادره آینده است هر چند بد و بی ادب اگه آقایون بین ما هستند اینم شاید بخاطره یه کنجکاویه حتی اگه توانایی درک همدیگه رو نداریم بازم سعی کنیم شرایط مشابهش و داشته باشیم یه نوجوان یا یه زن باردار خیلی شکننده است به عقاید و رفتار های همدیگه احترام بزاریم با هم تو یه تیم باشیم و سعی کنیم سکوت و احترام و حفظ کنیم
میدونم که مشکلات اقتصادی و روانی تون زیاده دغدغه ها تون و میخونم احساس توجه خانوما نسبت به همسر و دوست پسر و .. رو میدونم احترام و محبت به مردا رو میفهمم نیاز های جنسی و میبینم که سریع تاپیک و تعطیل میکنید اینا همه با هم برابری داره همه ی اینا نیازه، نیاز به درد و دل نیاز به توجه یه جایی خوندم که توانایی تحمل درد خانوما بیشتر و تحمل روحیه آقایون همه به هم نیاز داریم واسه تعادل زندگی