2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند روز پیش از گوکل دستورشو برداشتم گذاشتم یعد چند روز دیدم روش کپک زده همه نکاتشم رعایت کدما

گذاشتیش در یخچال اخه اللن هوا گرم ها؟

شاید م هوا کشیده باشه درش رو خوب چفت کردی 

ان مع العسر یسرااااا....خدا جونم میدونم ک مبینیم دلم آرامش میخواد.آرامشی ب لطافت آغوشت.دلم آسونی میخواد همونی ک خودت وعده دادی.دلم میخواد هربار ک از همه جا بریدم بغلم کنی و آرومم کنی.ایمان دارم ک هستی.خدااایا دوست دارم توام نگاهتو ازم نگیر😍😍😍😍
من چند روز پیش از گوکل دستورشو برداشتم گذاشتم یعد چند روز دیدم روش کپک زده همه نکاتشم رعایت کدما

هوا کشیده

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

سیر سبزیجات معطر بریز داخلش زودم درش رو باز نکن الان درست میکنی ۳ روز بیرون باشه بافیش در یخچال 

واسه ابم وقتی میخوری تو دهنت شور باشه با لیوان سرکه

ان مع العسر یسرااااا....خدا جونم میدونم ک مبینیم دلم آرامش میخواد.آرامشی ب لطافت آغوشت.دلم آسونی میخواد همونی ک خودت وعده دادی.دلم میخواد هربار ک از همه جا بریدم بغلم کنی و آرومم کنی.ایمان دارم ک هستی.خدااایا دوست دارم توام نگاهتو ازم نگیر😍😍😍😍
گذاشتیش در یخچال اخه اللن هوا گرم ها؟ شاید م هوا کشیده باشه درش رو خوب چفت کردی 

نه اشتباه کردم یه روز گذاشتم تو اشپزخونه بعد دیم که اونجوری داره میشه گذاشتم یخچال ولی درش کیپه کیپه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
نه اشتباه کردم یه روز گذاشتم تو اشپزخونه بعد دیم که اونجوری داره میشه گذاشتم یخچال ولی درش کیپه کیپه

تو اشپزخونه نباید میزاشتی تو هوای آزاد زیر نور خورشید باید میبود

تو اشپزخونه نباید میزاشتی تو هوای آزاد زیر نور خورشید باید میبود

بلد نبودم تجربه اولم بود خوبه کم گذاشتم اگه خوب شد بازم بذازم پس باید زیر نور باشه؟بد زاج رو یه جایی خوندم واسه سلامتی مضره اگه نزنیم خوب نمیشه ینی؟

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
بلد نبودم تجربه اولم بود خوبه کم گذاشتم اگه خوب شد بازم بذازم پس باید زیر نور باشه؟بد زاج رو یه جایی ...

هرجا خوردم زاج نداشته

مهم نیس نزن

درشو فویل بکش تو هوای آشپزخونه باشه 

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏