somayehh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 15998 عنوان خیارشور 348 بازدید | 11 پست بچه ها کیا خوب درست میکنن میشه توضیح بدین و مقدار نمکش لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏 1398/05/22 | 00:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شنتیاجونم عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10490 ۱لیوان نمک برای ۱۶لیوان آب این مقداریه که من میریزم و خودم اندازه شو قبول دارم شاید از نظر دیگران خوب نباشهالبته زاج سفیدم میریزم که ترد بشه
زیزیگول عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19742 من چند روز پیش از گوکل دستورشو برداشتم گذاشتم یعد چند روز دیدم روش کپک زده همه نکاتشم رعایت کدما اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
satinn عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1384 من چند روز پیش از گوکل دستورشو برداشتم گذاشتم یعد چند روز دیدم روش کپک زده همه نکاتشم رعایت کدما گذاشتیش در یخچال اخه اللن هوا گرم ها؟شاید م هوا کشیده باشه درش رو خوب چفت کردی ان مع العسر یسرااااا....خدا جونم میدونم ک مبینیم دلم آرامش میخواد.آرامشی ب لطافت آغوشت.دلم آسونی میخواد همونی ک خودت وعده دادی.دلم میخواد هربار ک از همه جا بریدم بغلم کنی و آرومم کنی.ایمان دارم ک هستی.خدااایا دوست دارم توام نگاهتو ازم نگیر😍😍😍😍
somayehh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 15998 من چند روز پیش از گوکل دستورشو برداشتم گذاشتم یعد چند روز دیدم روش کپک زده همه نکاتشم رعایت کدما هوا کشیده لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏
satinn عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1384 سیر سبزیجات معطر بریز داخلش زودم درش رو باز نکن الان درست میکنی ۳ روز بیرون باشه بافیش در یخچال واسه ابم وقتی میخوری تو دهنت شور باشه با لیوان سرکه ان مع العسر یسرااااا....خدا جونم میدونم ک مبینیم دلم آرامش میخواد.آرامشی ب لطافت آغوشت.دلم آسونی میخواد همونی ک خودت وعده دادی.دلم میخواد هربار ک از همه جا بریدم بغلم کنی و آرومم کنی.ایمان دارم ک هستی.خدااایا دوست دارم توام نگاهتو ازم نگیر😍😍😍😍
زیزیگول عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19742 گذاشتیش در یخچال اخه اللن هوا گرم ها؟ شاید م هوا کشیده باشه درش رو خوب چفت کردی نه اشتباه کردم یه روز گذاشتم تو اشپزخونه بعد دیم که اونجوری داره میشه گذاشتم یخچال ولی درش کیپه کیپه اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
fatemebahrami عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1034 من مامانم درست میکنه خیلی خوشمزه میشه بخند تا دنیا به روت ب...رینه!!!
زیزیگول عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19742 هوا کشیده درشو خیلی محکم بستم حتی مشما هم گذاشتم اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
satinn عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1384 نه اشتباه کردم یه روز گذاشتم تو اشپزخونه بعد دیم که اونجوری داره میشه گذاشتم یخچال ولی درش کیپه کیپه تو اشپزخونه نباید میزاشتی تو هوای آزاد زیر نور خورشید باید میبود ان مع العسر یسرااااا....خدا جونم میدونم ک مبینیم دلم آرامش میخواد.آرامشی ب لطافت آغوشت.دلم آسونی میخواد همونی ک خودت وعده دادی.دلم میخواد هربار ک از همه جا بریدم بغلم کنی و آرومم کنی.ایمان دارم ک هستی.خدااایا دوست دارم توام نگاهتو ازم نگیر😍😍😍😍
زیزیگول عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19742 تو اشپزخونه نباید میزاشتی تو هوای آزاد زیر نور خورشید باید میبود بلد نبودم تجربه اولم بود خوبه کم گذاشتم اگه خوب شد بازم بذازم پس باید زیر نور باشه؟بد زاج رو یه جایی خوندم واسه سلامتی مضره اگه نزنیم خوب نمیشه ینی؟ اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
somayehh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 15998 بلد نبودم تجربه اولم بود خوبه کم گذاشتم اگه خوب شد بازم بذازم پس باید زیر نور باشه؟بد زاج رو یه جایی ... هرجا خوردم زاج نداشتهمهم نیس نزندرشو فویل بکش تو هوای آشپزخونه باشه لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏