2777
2789
دست به هر كاري زدم ولي خدا نميخواد با من راه بياد نميخواد منو ببخشه نميخواد بهم ارامش بده هر روز هر ...

واقعا حالتو درک میکنم . 

یچیزی  اگه میتونی یه روانشناس یا روانپزشک برو 

این حجم غم و نا امیدی قطعا نشونه ی افسردگیم هست .

اگه اوضاع اطرافت خوبه یعنی منظورم اینه که وقتی برا حال خوب می جنگی اطرافیان خرابش نمیکنن برو کلاس یوگا ورزش یا هرچیزی که میدونی بهت ارامش میده ...

یبار دیگه شروع کن بالاخره ما هم مستحق ارامشیم

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...
منم همينطور نميدونم چيكار كنم ولي واقعا كم اوردم ديگه رييدم ته خط

باخودت بگو مشكلم نميشه كه نشه بمن چه تاكي غصه بخورم اگه مريض بشي از غصه كي بهت ميگه دستت درد نكنه زندگيتوبكن به همين لحظه كه راحت داري پيام ميدي فك كن به يه ثانيه ديگه هم توجه نكن،من تمام غماي دنيا رو دلم سنگيني ميكنه ولي الكي جلو بقيه خودمو سرپا نگه ميدارم از درون دارم نابودميشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا حالتو درک میکنم .  یچیزی  اگه میتونی یه روانشناس یا روانپزشک برو  این حجم غم ...

رفتم تاثيري نداشت روحم خسته س وقتي اميد نداري هيچ كاري نميتوني بكني 

باخودت بگو مشكلم نميشه كه نشه بمن چه تاكي غصه بخورم اگه مريض بشي از غصه كي بهت ميگه دستت درد نكنه زن ...

مرسي عزيزم ولي وقتي همه اميدت به خدا باشه بعد يهو دلتو خالي كنه ديگه چن فرقي ميكنه بعدش

دردم واسه يمي دو روز نيست ده ساله دارم عداب ميكشم من از خودم گذشتم از اين حالم مامانمم داره عذاب ميكشه من ميگم خدا به من رحم نميكنه حداقل به مامانم رحم كنه دو روز حداقل دل من اروم شه 

رفتم تاثيري نداشت روحم خسته س وقتي اميد نداري هيچ كاري نميتوني بكني 

😥😥 اینجور مواقع تنها کسی که میتونه به ادم کمک کنه خودشه .... به جرئت میتونم بگم حتی واسه هیچکسی هم مهم نیست که ما داریم چه رنجیو تحمل میکنیم ... 

برات دعا میکنم حال دلت زودتر خوب بشه و مشکلاتت حل بشن

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...
😥😥 اینجور مواقع تنها کسی که میتونه به ادم کمک کنه خودشه .... به جرئت میتونم بگم حتی واسه هیچکسی هم ...

مرسي همين كه اينجا هست شما ها هستيد يه كم سبك ميشم اخه من خيلي تنهام 😔😔

مرسي عزيزم ولي وقتي همه اميدت به خدا باشه بعد يهو دلتو خالي كنه ديگه چن فرقي ميكنه بعدش

من با تمام وجود به اين حرف اعتقاد دارم و بهش رسيدم كه هيچ كاري از خدا بي حكمت نيست قسمتت باشه همچين كارت درست ميشه كه خودتم باور نميكني من از زندگيم نااميدم ولي اصلا منكرلطف خدا درحقم نميشم تصميم گرفتم هيي از خدا با اصرار نخوام ارزوي خوب كنم ولي اصرارنميكنم اگه نداد

من با تمام وجود به اين حرف اعتقاد دارم و بهش رسيدم كه هيچ كاري از خدا بي حكمت نيست قسمتت باشه همچين ...

خدا با من نساخت دوستم من يه لطف در حقم ميكرد سجده شكر ميكردم ولي نميخواد دوست داره من عذاب بكشم خيلي سخته ده سال دعا كني اخرش اين بشه 

نه عزيزم من مجردم واسه هر چي دعا كردم نشد مادي دنيوي اخروي كلا انگار هرچي ميخوام بدتر ازم ميگيره

من هم تجربه دعاكردن و خيلي يه چيزو خواستن تومجردي داشتم وهم الان كه متاهلم،زمان برد و خيلي عذاب كشيدم بخاطر نرسيدن به خواسته هام ولي الان كه گذشته ميبينم كه چه خوب شد خدا حاجتمونداد،فك كن زندگيم ازاين بدترميشد،يه بار خدا حاجتمو داد الان ارزو ميكنم اي كاش اينقدنذر و نياز نميكردم كه خدا دلش به رحم بياد و ارزوم براورده شده،كاش جور نميشد،عزيزدلم بخدااين حرفاموبا نهايت رو راستي باخودم دارم بهت ميگم هميشه يه حكمتي هست تو ندادن حاجتت بهت پس اصلاغصه نخور ازهمين روزا و چيزاي و ازماي اطرافت لذت ببر اگرم نميتوني لذت ببري حداقل بي تفاوت باش و خودتو عذاب نده هيچكي از خودت عزيز تر نيست

من هم تجربه دعاكردن و خيلي يه چيزو خواستن تومجردي داشتم وهم الان كه متاهلم،زمان برد و خيلي عذاب كشيد ...

عروس سه ماهه بودم جدا شدم خيلي بچه بودم رفتم دانشگاه تا منر طلاقو ديدن هزار تا پيشنهاد بد دادن از درس زده شدم رفتم كار همينطور تو جمع فاميل همينطور اومدم به يكي دل بستم بعده هفت سال البته صيغه كردم خدا ازم گرفتش به نظرت نايي براي ادم ميمونن من فقط ميخوام يه راه جلوم بزاره يه نشونه كه ارامش پيدا كنم اين مواسته زياديه از معبود؟

من هم تجربه دعاكردن و خيلي يه چيزو خواستن تومجردي داشتم وهم الان كه متاهلم،زمان برد و خيلي عذاب كشيد ...

مرسي بابت وقتي كه گذاشتي خدا به خاطر همين دل مهربونت هر چي ميخواي بهت بده و خوش باشي ببخشيد اگه جوري ج ميدم كه خوشايند نيست خيلي ذهنم آشفته س اصلا حال روحي خوبي ندارم نميدونم چيكار كنم