2777
2789
عنوان

مادرشوهر

195 بازدید | 4 پست

ماشینمون لنتش خراب شده راستش چون تو یه ساختمونیم پدرشوهرمایناهم از ماشین استفاده میکنن گاهی این ماه خیلی چک و قرض داشتیم و من ازمایش قندو اینا دادم دیروز نصفش و از مادرم قرض کردم به مادرشوهرم شوهرم گفت ۲۰۰ بهم قرض بده سرماه بهت میدم گفت واسه چی گفت ۱۰۰ تومنش واسه ازمایش ۱۰۰ لنت بخرم بعد کلا کابل و گرفت چیزی نگفت جمعه تولدمه اومده پایین بهم میگه پول لنت و میدم کادوی تولدت. انقدر ناراحت شدم من خیلی واسشون همه کار کردم تولداشون و حتی موقعی که همینطوری مثل ما کم اوردن خیلی بهم بر خورد اصن دوست ندارم روز تولدم خونه باشم که ببینمشون

عزیزم شما اول باید با همسرت صحبت کنی و قانعش کنی تحت هیچ شرایطی از خونوادش پول نگیره حتی اگه دور از جونتون نون شب نداشتین بازم نباید خونوادش بفعمن.

خونواده شوهر منم دقیقا اینقدر گربه صفت و بی چشم رو ان،هزار بار شوعرم بهشون کمک مالی کرده و هر ماه نصف حقوقمون میره خونه مادرشوهرم ولی بازم سر هیچ و پوچ منت میدارن سرمون.

من به شوهرم گفتم اگه روزی بدونم یک ریال از خونوادش گرفته حتی قرض یک روزه یه دقیقه هم کنارش نمیمونم

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

منم ایقدحرصم گرفته مادرشوهرم چندباره هی میگ توعروسی جاریت همه پول وهدیه ای که جمع شده ازطرف عروس اندازه پولی بوده ک پسرمن داده یعنی داداش داماد

دوروزدیگ میخادبرامنم حرف بزنه اخرش گفتم امروزبسه دیگه اینقدمیگین تابگوشش برسه دلش بشکنه هرکی هرچقدداده براعروس ودامادداده بعدم این پسرت داشته داده چرانمیگین خودم چقددادم دوسال گذشته هنوزم میگین ناراحت شد بدگفتم؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان