2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر

122 بازدید | 14 پست

دوستان درد داره پاپ اسمیر فردا میخوام بدم از الان استرس دارم دردش از سونو واژینال بیشتره؟اخه من معاینه نشدم تا حالا

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها درسته که میگن باید ۱۴ روز از اول پریودت بگذره بعد بری برا تست

دکتر من گفت از دوروز بعد پاک شدن تا یک هفته میتونی بدی

دکتر من گفت از دوروز بعد پاک شدن تا یک هفته میتونی بدی

واقعا من الان چند روره پاک شدم فکر کردم باید ۱۴ روز بگذره کاش فردا برم

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.
واقعا من الان چند روره پاک شدم فکر کردم باید ۱۴ روز بگذره کاش فردا برم

منکه میترسم هم از اینکه پاپ بدم هم از جوابش راستی تا دو روزم نباید نزدیکی داشته باشی

منکه میترسم هم از اینکه پاپ بدم هم از جوابش راستی تا دو روزم نباید نزدیکی داشته باشی

مرسی دوستم

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.
من وقتی رفتم پاپ اسمیر بدم اولین بار بود که کلا معاینه میشدم،با اینکه واژینیموس هستم خیلی راحت بود،د ...

وای منم الان دادم بخاطر ولژینیموسم عضلاتم سفت شد و یکم درد داشتم ولی دکتر بدبخت خودشو کشت تا دستگاه رفت تو