2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ی سوال واجب

108 بازدید | 16 پست

سلام دوستای گلم ی سوال من ی برگ ازدسته چک همسرمو دادم داداشم اونم داده ب دوستش فقط ی مشکلی هست من یادم نیس مبلغ و تاریخ چکو داداشم میگه رفیقش یادش نیس خرج کرده چکورفته ی چی تقریبی یادشه منم ب همسرم بگم ناراحت میشه اگ چکش برگشت بخوره دیگه بهش دسته چک نمیدن توروخدا راهی هست بفهمم ؟؟؟راستی ته چکم هیچی ننوشتم خاک توسرم

نباشه روزی که نباشی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌دونه ولی فقط امضازد داد ب من مبلغ واینارو من نوشتم ولی مثله خنگا ی عکس نگرفتم 

اشکال نداره برگشت بخوره تا ده روز وقت دارید پاس کنید

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
ازشوهرم پرسیدم میگه اون چیز تقریبی که برادرتون یادشه،مدنظرداشته باش مثلااگه یک میلیون یادشه،شما یک و ...

آخه من یادمه ۷۵۰بوده داداشم کلا۷۰۰ریخته خودمم ندارم بیشتربزارم حالا۵۰رومیریزم ولی اگ بیشترباشع چی مامانم گفت چکوندما من دلم سوخت براش

نباشه روزی که نباشی...
وای ن نمی‌خوام اصلابرگشت بخوره 

روال چک تو محیطای اداری اینجوریه که ازش کپی میگیرن همراه سند تحویل امضا شده توسط گیرنده چک بایگانی میکنن حالا شما همینطوری رو هوا دادی رفته بعدشم میخوای برگشتم نخوره؟

تنها راهش اینه از الان تا یه ماه بعد از تاریخ سررسید چک به اندازه حداقل مبلغ اون چک پول تو حساب باشه 

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو