2777
2789
عنوان

زردی نوزادم

185 بازدید | 27 پست

دکتر قرص فنوباربیتال داده گفته بود با یه قاشق شیرت حل کن بده من تو شیر بیشتری حل کردم دادم مثلا ۳ قاشق شیر میشد تو قطره چکون ولی قرصه همون یک چهارم بود کار اشتباهی کردم؟ ینی دوز دارو رو زیاد دادم؟ دارم روانی میشم کسی استفاده کرده؟

تو شیرزیاد دادی قرص زیادی ندادی که گلم...بعدم بچه که زردی داره هرچییییییییییییی بیشتر شیر بخوره زودتر خوب میشه...بخوره تا دفع بشه زردی دکتر بچه من همین جمله رو فقط گفت....زردیش چنده؟

تو شیرزیاد دادی قرص زیادی ندادی که گلم...بعدم بچه که زردی داره هرچییییییییییییی بیشتر شیر بخوره زودت ...

نمیدونم اصلا قاطی کردم  میگم نکنه اشتباه کردم 😔😔😔😔😔 از رو پوست گفت کاش قبلش سرج میکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببين دخمل منم زردي داشت دستكاهم براش كرفتم تا ٤اومد ديكه بايين نمي اومد .دكترش ازمايش كلي نوشت جيزيش نبود اما باز از ٤بايين نمي اومد تا يه بزشك طب سنتي رفتم كفت اكه اول نوزاديش مي اورديش حجامت بشت كوش انجام ميداد الان ٠شده بود .كفت جون كذشته حجامت بشت كردن براش انجام داد زودي ٠شد .اين تجربم بود .البته برا حجامت جاي معتبر بايد برد 

عزیزم ناراحت نباش منم بچم زردی داشت خوب شد نگران نباش

هر که نهایت تلاش را برای رسیدن به هدف خود به کار گیرد ،به تمام خواسته هایش میرسد .    امام علی (ع)😘😘😘😘😘😘😘😘
دکتر اطفال بردی ؟

اره اون داد . بعد گفتع بود با یه قاشق شیر حل کن من با شبر ببشتری حل کردم اشتباه کردم بنظرت؟مثلا اگع قرار بود با یبار قطره جکون بدم ۳ بار قطره چکون مبزدم😔

عزیزم بچه ی من زردیش ۱۸ بود تا ۳۰ روز دوبار بستری کردیم تو بیمارستان میومد پایین باز تو خونه میرفت بالا یکی از دوستام گفت که از عطاری شیرخشت و ترنجبین بخر دم کن مثلا ۴ دانه میرختم تو اب جوش در استکان میدادم خیلیییی فرق کرد از عطاری بپورس در چند ساعت به ساعت بدم خودش میگه 

اره اون داد . بعد گفتع بود با یه قاشق شیر حل کن من با شبر ببشتری حل کردم اشتباه کردم بنظرت؟مثلا اگع ...

نه عزیزم هیچ مشکلی نداره نگران نباش به خودت استرس نده کاملا درکت میکنم منم بچم تازه به دنیا اومده بود خیلی استرس داشتم اصلا نگران نباش با آرامش به فکر خودت و نی نی کوچولوت باش

هر که نهایت تلاش را برای رسیدن به هدف خود به کار گیرد ،به تمام خواسته هایش میرسد .    امام علی (ع)😘😘😘😘😘😘😘😘
عزیزم بچه ی من زردیش ۱۸ بود تا ۳۰ روز دوبار بستری کردیم تو بیمارستان میومد پایین باز تو خونه میرفت ب ...

من از بیمارستان پرستار به شوهرم یه شماره داد یه نفر اومد خونمون دستگاه گذاشت دو روز بیمارستان موندم بعدش تو خونه زیر دستگاه بود بچم خوب شد زردیشم ۱۷ بود اومد رو ۱۴ دیگه نموندیم بیمارستان تو خونه دستگاه گذاشتیم دیگه خوب شد بچم