2777
2789
عنوان

کیش کجا خرید کنم؟؟

118 بازدید | 11 پست

دوستان کیش کجا قیمتاش مناسبه و چیزای شیکی داره نمیخام قیمت نجومی باشه خیلی ارزون و جنس بد هم نمیخوام یچیز قیمت متوسط و جنس خوب 

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور 

مرکز تجاری

پردیس 1 هم جاهایی که آف دارن

دیپلماتم شنیدم خوبه نرفتم

ونوس هم نسبتا خوبه چیزای ارزون اما بامزه

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم 

خواهش گلم

سعی کن چیزی نخری من 2 ماه پیش رفتم هیچ چیز خاصی نبود و بدتر از همیشه

قیمتا هم گرونتره چون هزینه حمل بار هم اضافه میشه

کیفیت هم در حد اجناس چینی نامرغوب 

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
عه؟؟ یعنی خرید نکنم ؟؟

بگرد اگه چیزی خیلی چشم تو گرفت بخر

هرچی بخری بهتر و ارزونترش شهر خودتون پیدا میشه

دوچرخه‌سواری کن، برو پلاژ دریا، شبا کشتی های تفریحی  ماساژ و... 

سایت هلوکیش رو بخون تجربیات جدید و کامل هست توش

بگرد اگه چیزی خیلی چشم تو گرفت بخر هرچی بخری بهتر و ارزونترش شهر خودتون پیدا میشه دوچرخه‌سواری کن، ...

ممنون بابت راهنماییت عزیزم 

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور 
ممنون بابت راهنماییت عزیزم 

💗