سلام دوستان من میخوام انتخاب رشته کنم به نظر شما رشته روانشناسی پیام نور بهتره یا حسابداری؟منظورم اینه کدوم یکی آینده شغلی بهتری داره؟کسی هم هست که رشته شیمی کاربردی خونده باشه؟اون چجور رشته ای هست و آینده شغلیش چه جوریاس؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید💜💜💜💜💜
مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
کم رشتم شیمی کاربردیه راضیم از رشتم در عین سختی خیلیی شیرینه همش ازمایشگاهی مثلا رژگونه درست کردیم صابون درست کردیم و مورفین و ازتریاک جدا کردیم خلاصه خوووبه درباره بازارکارشم ک من میخوام ازمونای اموزش پرورش رو بدم برای معلمی.... اگرم نشد کارم غیر مرتبط با رشتمه پیش ابجیم....
کم رشتم شیمی کاربردیه راضیم از رشتم در عین سختی خیلیی شیرینه همش ازمایشگاهی مثلا رژگونه درست کردیم ص ...
موفق باشین منم رشته شیمی کاربردی رو دوست دارم ولی برای پیام نور شیمی کاربردی نمیدونم رتبم بخوره یا نه شما رتبه کنکورتون خیلی خوب شده بود؟به نظر شما تا چه حد رتبه هایی لازمه؟