2821
2789
عنوان

طراح لباس....😂😂😂😂

818 بازدید | 19 پست

یا خدا پیج مزون نگار رکنی رو دیدید؟؟؟؟این چی فک کرده با خودش😂😂😂😂اوایل از دوتا طراح معروف کپی میکرد حتی کپی کردنشم خیلی سطح پایین بود 

قیمتاشم ک دیگ نگم بالای 2 3 تومن اخه اون مانتو هاااارو همینجوریم ادم نمیپوشه 2 3 میلیون اخه 

لگاشم از بیرون میگیره 100 150 میده 400 😂😂😂😂😂😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینا فکر می کنن چون برندهای معروف و جا افتاده بین المللی این قیمت در میاد لباسشون خودشونم باید همین قیمت بدن. دیگه نمی گن اون بنده های خدا پول شهرت و هزینه تبلیغات رو هم میگیرن. پول کیفیت کار و پارچه رو هم می گیرن. پول هنر متفاوتشون هم هست. نه اینکه هر کس اراده کنه طراح بشه باید تولید کننده هم خودش باشه . گرون هم بده. علم اینجا گم شده بیاین بگردیم پیداش کنیم. 

واييي چقد دنبال اين مدلا بودم ده ميليون هم واسش كمه  استارتر خيلي بي سليقه اي  اخه نه ا ...

😂😂😂😂ببخشید خاهرم با گوشیم تاپیک زد وگرن خودمم عاشق طراحیاشم 😂😂😂😂

اینا فکر می کنن چون برندهای معروف و جا افتاده بین المللی این قیمت در میاد لباسشون خودشونم باید همین ...

اخه طراحای اون برندا همه نابقن 😂😂😂😂این نمیدونم با چ فازی اینترو با این قیمت میندازه ب مردم 

یکی ک نگار از کاراش کپی میکرد واقعااااااا فوق العادس طرحاش خیلی خاصه جالبیش اینه قیمتاش نصف مانتوهای اینه 

اخه طراحای اون برندا همه نابقن 😂😂😂😂این نمیدونم با چ فازی اینترو با این قیمت میندازه ب مردم  ...

من نمی دونم حالا این سلیقه نداره. خریداراش چرا؟ اصلا اینا سرمایه این کارا رو از کجا میارن؟