zahraaa_m مدیر عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 628 عنوان فیلم کره ای | مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 43 پست کیا فیلم مهتاب نقاشی شده با ابر رو دیدن من چن قسمت دیدم عاشقش شدم😍آخرش خوب تموم میشه؟ و "خدایـی"که بـه شدت کافـیست.اگه میشه ی صلوات به نیت ظهور امام مهدی(عج) و شادی دل هممون میفرستی؟ 1398/05/21 | 20:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahraaa_m مدیر استارتر عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 628 من از بین سریالهایی که دیدم سامسون، کافه پرنس، رویاهای شیشه ای بنظرم خیلی خوب بودن، اگر ندیدی ببینشو ... ممنون👌 انشاءالله بعد ازین فیلم و "خدایـی"که بـه شدت کافـیست.اگه میشه ی صلوات به نیت ظهور امام مهدی(عج) و شادی دل هممون میفرستی؟
p_m عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 4889 عاقا چقد تو مثه منی خوشم اومد یکی مث خودم پیدا شد عخییی خدایییی چ باحاااالللل تازه خواهرمم هست اون ک اصن تا قسمت ۵ بیشتر نمیکشه ما کلا اینجوری ایم خانوادگی خخخخ :/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور
mh0929 عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 448 دوستان سریال نگید چندتا فیلمم بگید فیلم کارآگاه کی راز زندگی مرده،فیلم شرایط عشق کره ای،
مشاعره عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 2627 عخییی خدایییی چ باحاااالللل تازه خواهرمم هست اون ک اصن تا قسمت ۵ بیشتر نمیکشه ما کلا اینجوری ایم خان ... خخخ ایول بهتون خواهشاااا لایک نکنید روانی شدم🍉
p_m عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 4889 دوستان سریال نگید چندتا فیلمم بگید فیلم the beauty inside The door lookAlways Silence On your wedding dayیدونه دگ هست عالیه اسمشو برم سرچ کنم بیام یادم نمیاد سوجی ساب توش بود اهااBe with you :/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور
mh0929 عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 448 سریال دختر من،شاهزاده خانم من،عشق ملکه این هیون،نوازش قلبت،سقوط به خاطر بیگناهی،روزگار شاهزاده۱،ازدواج بدون قرار،سزاوار نام،خورشید ارباب،عروس قرن،زوج محقق ۱و۲،
p_m عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 4889 دوستان سریال نگید چندتا فیلمم بگید train to busan The company man اوممم دگ یادم نمیاد باز اگ یادم بود میگم :/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور
p_m عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 4889 خخخ ایول بهتون قربان شما :/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور
p_m عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 4889 دوستان سریال نگید چندتا فیلمم بگید along with the gods 1 و ۲The accidental detective1 و ۲ هر دوش کمدی معمایی هر کدومم ۲ قسمتهدگ تموم ببخشید انقد تیکه تیکه ریپلای کردم :/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور
negarian عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 38603 along with the gods 1 و ۲ The accidental detective1 و ۲ هر دوش کمدی معمایی هر کدومم ۲ قسم ... ممنون ...