2777
2789
عنوان

فیلم کره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره منم ولش کردم مث همیم    

اصن من خیلیا رو هی تا قسمت ۸ میدیدم ول میکردم دگ حد تحملم قسمت ۸ عه برا فیلمای عاشقانه ای ک لوس میشن خخخ تاهمونجا ک باهم لجن میبینم همیشه بعد ک میان عاشق شن دگ ول میکنم  

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
😂😂😂پسران برتر از گل اصلا خوده خود خالی بندیه یا دیشب یه فیلم دیدم من با یک انتی فن ازدواج کردم .. ...

میخوان از فیلم هندی جلو بزنن😂

و "خدایـی"که بـه شدت کافـیست.اگه میشه ی صلوات به نیت ظهور امام مهدی(عج) و شادی دل هممون میفرستی؟

اصن من خیلیا رو هی تا قسمت ۸ میدیدم ول میکردم دگ حد تحملم قسمت ۸ عه برا فیلمای عاشقانه ای ک لوس میشن ...

عاقا چقد تو مثه منی

خوشم اومد یکی مث خودم پیدا شد  

خواهشاااا لایک نکنید روانی شدم🍉

من از بین سریالهایی که دیدم سامسون، کافه پرنس، رویاهای شیشه ای بنظرم خیلی خوب بودن، اگر ندیدی ببینشون، سریالهای قشنگ دیگم دیدم ولی اسمشون یادم نیست خیلی سال قبل دیدم

فیلم سینمایی هم زیبای ۲۰۰ پوندی قشنگ بود، یه فیلم هم دیدم اسمش یادم نیست ولی دختره با یه مرد متاهل میخواست فرار کنه ولی مرده نیومد، بعد با یه نجار آشنا شد و عاشقش شد و آخرم آلزایمر داشت خیلی فوق العاده بود فیلمش ولی اسمش  یادم نمیاد😢😢 خیلی دوست داشتم بازم ببینمش