2777
2789
رحمت بر پدرت

رحمت بر والدینت😁

جدی میگم بخدا.من همیشه پراز انرژی مثبتم ولی وقتی اونا هستن همش ناراحتم میکنن و پرمیشم از انرژی منفی.الان نیستن حالم خوبه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
رحمت بر والدینت😁 جدی میگم بخدا.من همیشه پراز انرژی مثبتم ولی وقتی اونا هستن همش ناراحتم میکنن و پر ...

درخواست دوستی براتون فرستادم میشه دوست بشبم و باهم حرف بزنیم

❤kurd❤راضی ام به رضات دخترم و به خودت میسپارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم وقتی باهاشون قهرم ایقد خوشحالم😆😆بدجنس هم خودتونید

😂😂😂😂نمیری.من تاحالا قهرنکردم باهاشون.اونا همش نیش و کنایه میزنن و توکارهام دخالت میکنن.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
درخواست دوستی براتون فرستادم میشه دوست بشبم و باهم حرف بزنیم

باید فکرکنم😉😁فعلا میخوام ادامه تحصیل بدم😎😎

قبول کردم عزیزم.

😂😂😂😂نمیری.من تاحالا قهرنکردم باهاشون.اونا همش نیش و کنایه میزنن و توکارهام دخالت میکنن.

وقتی خودتو دست کم بگیری ولت نمیکنن ولی وقتی قهر کنی و خودتو ناراحت بگیری یعنی مث خودشون پر توقع بشی دیگه ازت سواستفاده نمیکنن و حساب میبرن ازت

وقتی خودتو دست کم بگیری ولت نمیکنن ولی وقتی قهر کنی و خودتو ناراحت بگیری یعنی مث خودشون پر توقع بشی ...

روش من این نیست.من احتراممو میذارم و وقتی ببینم از خوبیم سواستفاده میشه رابطمو کمرنگ میکنم‌.خیلی خوبه😁

دوستان انرژی مثبت؟؟؟؟؟۰

به چیزهایی که داری فکرکن نه چیزهایی که نداری..حالت خوب میشه😊