گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
من تناسلیشو دارم بزار خوب شه بعد خودتو اسیر نکن قرص و پماد اسیکلوویر بخر و بزن به تبخالا.
واس اینکه من تبخال نزنم قرص1000شو خوردم دکتر گفت صبح و شب به همسرم که بخوره من خودسرانه خوردم شاید بشه پیشگیری کنم و نگیرم ...هعی وای چ حرکت اشتباهی زدیما ای بابا
همسرم کار بد کرد گذاشت ببوسمش کار بدتر من کردم وای استرس دارم نکنه اتفاق بدی بیوفته...😭
نه فرق دارن باهم من خیلی تبخال میزنم خیلی هم مطالعه کردم قرص یا پماد اسکییلویر و لبنیات بخصوص ماست،تبخال لب یا صورت مهم نیست زود خوب میشه،تناسلی بد و مسریه که فک کنم ویروسش با مال صورت متفاوته،فقط اگه احیانا دستت خورد به چشم و اینا نزنی که من دیدم تو نت چشم ممکنه تبخال بزنه،نگران نباش اگه گرفته بودی تا الان احساش میکردی