2777
2789
عنوان

مامانم 😢😢😢

231 بازدید | 12 پست

مامانم دیگه داره دیوونم میکنه هیچکس درکم نمیکنه اخه چرا من تو این خونه لعنتی بدنیا اومدم چرا این مامانمه

میتونین گلدوزیامو توی این پیج ببینین@gol__kook

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قدر مادرت رو بدون من الان دارم با خاطرات مادرم زندگی میکنم‌و هر لحطه به یادشم دارم دیونه میشم 

مادرم کاش بود و منم از دستش دیونه میشدم😔

مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢
قدر مادرت رو بدون من الان دارم با خاطرات مادرم زندگی میکنم‌و هر لحطه به یادشم دارم دیونه میشم  ...

خدارحمتش کنه

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

اینا سوالای بی جوابی هستن . منم اگه به خودم بود انتخابم این پدر مادر نبودن ! و آرزو میکنم که فرزند آ ...

همیشه تو زندگیم ازش فرار کردم راهنمایی بودم تواون سن نمونه دولتی میرفتم یه شهر دیگه آخر هفته ها میومدم..قبل از اون همیشه پیش مامانبزرگم بودم باز دانشگاه رفتم تهران

چرت بابا، هر مادری که مادر نیس، بعضیا فقط تولیدِ  مثل بلدن بدون حسِ  مسئولیت پذیری

گور بابای حس مسئولیت پذیری چرا انقد اذیتم میکنه..همین الانم داره فوشم میده  ..تمام عقده هاشو رومن خالی میکنه هر غلطی میکنم یه روز کامل باید سرکوفت بشنوم..حالم ازش بهم میخوره دیگه

گور بابای حس مسئولیت پذیری چرا انقد اذیتم میکنه..همین الانم داره فوشم میده  ..تمام عقده هاشو رو ...

عزیز من بنظرم تا میتونی خودتو مشغول کن

سرکار برو

کلاس برو

زیاد جلو چشمش نباش

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو