2777
2789
عنوان

مشکلات پوست

140 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

من قبلنا یداروخونه میرفتم تو هفت تیر ی خانم دکتری بود عاااالی پوست منو دو سه درجه روشن کرد شفاف بدون جوش ولی متاسفانه دیگه اون خانم دکتر تو اون داروخونه نیست..آدرسشم بهم ندادن...بچه ها همچین موردی می‌شناسین ک با کرم و مالیدنیا پوستو درست کنه ??.آخه الان دکترا اولین و بهترین راه و دستگاه میدونن

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانم دکتر بهت کرم کورتون دار میداده،اکثر پزشکای داروساز میدن

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
خب دستگاه مثل فیس براشه لایه برداری عمقی انجام میده...اونی که شما استفاده کردی لایه بردار بوده؟ اگر ...

احساس میکنم دستگاه بعد مدتی پوست و میندازه شل می‌کنه ...بعد همیشه میگم دستگاه بمونه واس روزای پیری...نمی‌دونم شاید اشتباه میکنم..دستگاه شما رفتی 

خانم دکتر بهت کرم کورتون دار میداده،اکثر پزشکای داروساز میدن

ضرر دارن این کرما?اون موقع ک عالی بود ولی ادامه نمی‌دادم اثرش می رفت

ضرر دارن این کرما?اون موقع ک عالی بود ولی ادامه نمی‌دادم اثرش می رفت

میگن بعدش داغون میشه پوست

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

من هم برای تیرگی و هم برای جوش از یه پیجی تو اینستاگرام کمک گرفتم محصولات گیاهیه و برندای معتبری داره با مجوزای کامل. پکیجاش واقعا عالی و راضی کنندست . اگه بهش پیام دادین بگین از طرف خانوم نصیری اومدین تخفیف میده. این پیجشه@ziibasho.1

وای من همش تابستونا جوش زیر پوستی میزنم چیکار کنم

من برای جوش از یه پیجی تو اینستاگرام کمک گرفتم محصولات گیاهیه و برندای معتبری داره با مجوزای کامل. پکیجاش واقعا عالی و راضی کنندست . اگه بهش پیام دادین بگین از طرف خانوم نصیری اومدین تخفیف میده. این پیجشه@ziibasho.1

منم :/

من برای جوش از یه پیجی تو اینستاگرام کمک گرفتم محصولات گیاهیه و برندای معتبری داره با مجوزای کامل. پکیجاش واقعا عالی و راضی کنندست . اگه بهش پیام دادین بگین از طرف خانوم نصیری اومدین تخفیف میده. این پیجشه@ziibasho.1

احساس میکنم دستگاه بعد مدتی پوست و میندازه شل می‌کنه ...بعد همیشه میگم دستگاه بمونه واس روزای پیری.. ...

من هم برای تیرگی و هم برای جوش از یه پیجی تو اینستاگرام کمک گرفتم محصولات گیاهیه و برندای معتبری داره با مجوزای کامل. پکیجاش واقعا عالی و راضی کنندست . اگه بهش پیام دادین بگین از طرف خانوم نصیری اومدین تخفیف میده. این پیجشه@ziibasho.1