2777
2789
عنوان

شوهر پزشک من

2894 بازدید | 68 پست

بچه ها من همسرم داره برای تخصص پوست مو زیبایی میخونه

بعد الان گاهی حس میکنم تو مطب و اینا چطوری میشه زنی یه وقت نیاد و عاشقش بشه و از اینجور فکرا

بعد میگم بهرچی فکر کنم سرم میاد و نباید فکر کنم بهش ولی شماها راهکاری دارین؟

مجبورش کنم رشته دیگه ای انتخاب کنه ؟؟

اخه خیلی با خانمای زیبا سروکار دارن متخصصای پوست

نه؟

لایک نکنید🙂‍↔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم اینه آدم درستی باشه همه جا همه جور آدمی هست شما نمیتونی محدودیت ایجاد کنی مهم اینه ذات و تربیتش خوبه باشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

اصل باس درست باشه و بس .

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

نمیدونم والا 

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

خانومهای زیبا که احتیاجی به دکتر پوست ندارن، خیالت راحت،،،، شوخی کردما الان نریزید سرم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نه زشتا میان و ایشون زیباشون میکنه  

عین شیلا خداداد که بعد عمل عاشقش شد 😂

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍